Konyaaltı

Halk Oyunları Topluluğu’nun kayıtları online olarak başladı

Halk Oyunları Topluluğu’nun kayıtları online olarak başladı

Halk Oyunları Topluluğu’nun kayıtları online olarak başladı

Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun yeni üyelerinin belirleneceği seçmelerin kayıtları online olarak başladı.
Türk kültür ve sanatının ayrılmaz bir parçası olan halk danslarını yaşatmak, sergilemek ve sahip çıkmak amacıyla kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu yeni gönüllüler arıyor. 18 yaş üzerinde olup, Antalya’da ikamet eden ve halk oyunlarına ilgisi olan herkesin katılabileceği seçmelere kayıtlar başladı. Göreve geldikten sonra çok geçmeden kurdukları halk oyunları topluluğunun geldiği noktayı gururla takip ettiğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’Türkiye’nin her bölgesinden vatandaşımızın yaşadığı Konyaaltı gibi bir ilçede böyle bir oluşum gerekli olduğu düşüncesiyle topluluğu kurduk. Gönüllü oyuncu seçmelerine gelen taleplerden de ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anlıyoruz. Online olarak yaptıkları ön kayıt sonrasında müzik ve ritim bilgileri ölçülen gönüllüler içinde başarılı olanlar ekibimize dahil edilecek’’ dedi.
Başvurular online
Yeni dönemde halk oyunları topluluğu üyesi olmak isteyen gönüllüler, online olarak 11 Kasım Cuma’ya kadar başvuru yapabilecek. Vatandaşların ayrıca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden konuyla ilgili detaylı bilgi alabileceği bildirildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Konyaaltı yeni dansçılarını arıyor
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı yeni dansçılarını arıyor

Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, yeni dansçılarını arıyor. Devamı haberimizde..

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem
Kepez

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeşil alanlarda tadilat ve peyzaj çalışması başlattı. Tadilat çalışmaları sırasında vatandaşların talepleri de karşılanıyor.

Akdeniz Ziraat  Fakültesi Yeni Satış Yerı Hizmette
Antalya

Akdeniz Ziraat Fakültesi Yeni Satış Yerı Hizmette

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi çiftliğinde ve seralarında üretilen ürünlerin satışının yapıldığı Yeni Satış Yeri Açılışı gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu
Antalya

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in teleferik kazası kurtarma çalışmalarını takip etmek üzere olay yerinde olması nedeniyle meclisi en yaşlı üye sıfatıyla AK Parti İbradı Meclis üyesi Kemal Çiftçioğlu açtı. Toplantıda Başkanlık Divanı, encümen, birlik ve komisyon üyeleri belirlendi.

Başkan Muhittin Böcek   ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı
Antalya

Başkan Muhittin Böcek ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı

Mesut Başkanımıza uygulanan hukuki yaklaşımın ve hızın ülkede bugüne kadar yaşanan tüm benzer konularda uygulanmamış olması da ayrıca düşündürücüdür. Hukuka karşı saygımız ve sorumluluğumuz nedeni ile konuyu en ince ayrıntısına kadar takip edeceğimizin bilinmesini isterim.

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis  Komisyon ve Encumenler belli oldu.
Döşemealtı

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis Komisyon ve Encumenler belli oldu.

Döşemealtı Belediye Meclis Başkan Vekilliğine CHP’li Mehmet Kula asil, CHP’li Metin Yaraşçı ise yedek olarak seçildi. Meclis Divan katibi asil üyeliklerine CHP’li Durkadın Bora, CHP’li Mehmet Özkaya, yedek üyeliklere ise CHP’li Mustafa Kaya ve CHP’li Onur Çot seçildi. Döşemealtı Belediye Encümen üyeliklerine ise CHP’li Metin Yaraşçı ve CHP’li İsmail Gök seçildi