Diyanet Birlik-Sen Akdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir, 'Kurumumuz Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde alınlarının akıyla görev yapan ve 3600 ek gösterge alamayan (Uzman, Şef, V.H.K.İ, Teknisyen, Şoför, Hizmetli vb.) unvanlar da çalışanların göstergede ki eksiklikler ne zaman giderilecek?' diyerek seslendi.
Diyanet Birlik-Sen Akdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir yaptığı açıklamada, "Kurumumuz Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde alınlarının akıyla görev yapan ve 3600 ek gösterge alamayan (Uzman, Şef, V.H.K.İ, Teknisyen, Şoför, Hizmetli vb.) unvanlar da çalışanların göstergede ki eksiklikler ne zaman giderilecek?
Yetkili, Yetkisiz sendikalar Meclis açılır açılmaz ilgileneceğiz demişlerdi.Nerede verilen sözler....
Ekim Ayı Geçti
Kasım ayı Geçti
Aralık ayı da gitti ....
Ocak 2023 de gidiyor
Mağduriyetler giderildi de bizim mi haberimiz olmadı?
Son durumu;Seçimden önce halledilecekmiş,Çalışmalar devam ediyormuş..
Peki sormak istiyorum bu çalışmaların semeresi ve sonucu nerede.
Lütfen hiç bir sendika 3600 ek gösterge ve çözülmesi gereken diğer tüm meselelerde meslektaşlarımızın duygularını sömürmesin.
3600 ek gösterge mağdurlarının meselesi çözülmedikçe hep şu tekerleme aklımıza gelecek.
“Komşu komşu hu / Oğlun geldi mi / Geldi / Ne getirdi / İncik Boncuk / Kime kime / Sana bana / Başka kime / Kara kediye / Kara kedi nerde / Ağaca çıktı / Ağaç nerde / Balta kesti / Balta nerde / Suya düştü / Su nerde / İnek İçti / İnek nerde / Dağa kaçtı / Dağ nerde / Yandı bitti kül oldu…” Saygılarımla. " ifadelerini kullandı.
Diyanet Birlik-Sen Akdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir, yaşanan deprem felaketi sonrasında şov yapanlara seslendi.
Diyanet Birlik-Sen Akdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir, 'Yerin dibine batsın sizin ifade özgürlüğünüz' dedi.
Diyanet personeli olduysak suç mu ettik diye soran Başkan Fahri Özdemir açıklamada bulundu.
Antalya'nın Aksu ilçesindeki Macun Mahallesi'nde, ormanlık alana yakın bir otluk alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, yerleşim yerlerine ve ormana doğru ilerlemeye başladı
Türkiye’nin tarım ve gıda sektöründeki en önemli fuarlarından biri olan ANFAŞ Fresh Antalya, 18-20 Eylül 2025 tarihleri arasında ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.
Antalya’da siyasette dikkat çeken gelişmeler yaşandı. AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma töreniyle, Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Demre Belediye Başkan Adayı Mehmet Koparıcı ile Demre Belediye Meclis Üyesi Osman Cengiz AK Parti’ye katıldı.