Kepez

Kayra ve Kayı İstedi, Tütüncü Kıramadı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye sosyal medya hesaplarından ulaşan Ahmet Atalay 15 ve 4 yaşındaki oğullarının ParkFuntasticte devriye gezen zabıta aracına binmek istediklerini bildirdi. Başkan Tütüncü de minik Kayra ve Kayının bu isteğini geri çevirmedi.

Kayra ve Kayı İstedi, Tütüncü Kıramadı

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün şirin arabaları bu seferde minik Kayra ve Kayının ilgi odağı oldu. ParkFuntasticte ailesiyle hafta sonu gezintisine çıkan 15 yaşındaki Kağan Kayı ve 4 yaşındaki Kadir Kayra kardeşler Kepez Belediyesinin devriye gezen zabıta arabalarına binmek istediler. Minik kardeşlerin ısrarı üzerine baba Ahmet Atalay Başkan Tütüncüye sosyal medya hesapları üzerinden ulaştı. Sayın Başkan Kepez Zabıta Müdürlüğüne bağlı bu şirin arabalara bineceğiz diye tutturdu bizimkiler diye mesaj attı. Dakikalar içinde baba Ahmet Atalaya ulaşıldı ve zabıta aracı ailenin bulunduğu yere yönlendirildi. Araca bindirilen ve emniyet kemerleri bağlanan minik kardeşler ParkFuntasticte zabıta aracıyla gerçekleştirdikleri keyifli gezintinin ardından ailelerine teslim edildiler.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Elmalı

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Bu iftar Çook Konuşulacak
Antalya

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .
Kepez

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .

Büyük Birlik Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Kürşat Tatar, "Antalya'nın hiçbir ilçesinde göremeyeceğiniz yollar bugün Kepez'de kazandırılıyor.

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Kepez

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Başkan  Tütüncü  Horrum mağdurlarını ziyaret etti
Demre

Başkan Tütüncü Horrum mağdurlarını ziyaret etti

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kuvvetli yağış ve hortumdan zarar gören Antalya’nın Kumluca ve Demre ilçelerindeki çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Başkan Hakan Tütüncü Antalya Mitinginde konuştu
Antalya

Başkan Hakan Tütüncü Antalya Mitinginde konuştu

Antalya mitinginde konuşan Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, AK Parti belediyesinin iktidarda olduğu yıllar, Antalya’nın en güzel yıllarıydı. Hizmet yıllarıydı. Maalesef son 5 yıl, Antalya’nın kayıp yılları oldu. Biz, Antalya’nın altın çağını başlatmaya hazırız.”dedi.