Kemer

Kemer’de yapılacak ilk uluslararası tenis turnuvasında 44 ülkeden 200 genç sporcunun ilçeye gelmesi bekleniyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’imizi spor destinasyonu olarak üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.

Kemer’de yapılacak ilk uluslararası tenis turnuvasında 44 ülkeden 200 genç sporcunun ilçeye gelmesi bekleniyor

44 ÜLKEDEN 200 TENİSÇİ GELİYOR
Corendon Tennis Club Kemer, 14-21 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Uluslarası TEN-PRO Global Junior Tour ile açılıyor. Organizasyona, 44 ülkeden 200 genç tenisçinin gelmesi bekleniyor.
Göynük Mahallesi'nde mülkiyeti Kemer Belediyesi'ne ait 1760 parseldeki 19 dönüm arazi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre yapılan ihale sonucunda yap işlet devret modeline göre 20 yıllığına Corendon Turizm Grubu'na kiralanmıştı.
Corendon Tennis Club Kemer, Rafa Nadal Academy ve Mouratoglou gibi dünyanın en önemli tenis akademilerinde düzenlenmiş olan TEN-PRO Global Junior Tour Türkiye organizasyonu ile kapılarını açacak.
Kemer’de yapılacak ilk uluslararası tenis turnuvasında 44 ülkeden 200 genç sporcunun ilçeye gelmesi bekleniyor.
8-16 yaş üst düzey genç oyuncuların yeteneklerini sergilediği en büyük genç yaş turnuva serilerinden biri olan TEN-PRO Global Junior Tour, 2015 yılından beri Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya, Belçika, İsviçre, Yunanistan, Mısır, Dubai ve Amerika olmak üzere farklı ülkelerde genç tenisçileri buluşturuyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’imizi spor destinasyonu olarak üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Göynük Mahallesi’ndeki mülkiyeti belediyemize ait 19 dönümlük araziyi ihaleyle 20 yıllığına Corendon grubuna kiralanmıştı. Hızla tenis kortları yapıldı. Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapacak. Kemer’imizi spor turizmi anlamında da en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.
Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ise “Sürdürülebilir bir gelecek ve sporun birleştirici gücü için Kemer bölgesinde doğa ile iç içe bir proje hayal ettik. Sporu ve genç yetenekleri destekleyen bir turizm grubu olarak ilk turnuvamızda uluslararası genç yeteneklere ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz.
Bu proje ile spor turizminin yanı sıra Kemer bölgesine Avrupa pazarından ilgiliyi artırmayı hedefliyoruz. Corendon Tennis Club Kemer’in açılışını Uluslararası TEN PRO – Turkish Bowl Tenis Turnuvası ile yapmak, üst düzey genç tenisçileri Kemer’de buluşturmak bizleri çok heyecanlandırıyor.” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor
Kemer

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor

Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Kemer

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Kemer

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.

Antalya Kemer’de Bayramlaşma!
Kemer

Antalya Kemer’de Bayramlaşma!

Kemer’de Bayramlaşma! Ramazan Bayramı dolayısıyla Antalya Kemer'de resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Antalya Kemer’de Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yılı kutlandı
Kemer

Antalya Kemer’de Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yılı kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179'uncu yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Antalya Kemer’de tören düzenlendi.

Antalya Kemer'de Kadir Gecesi iftar  Programı
Kemer

Antalya Kemer'de Kadir Gecesi iftar Programı

Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla 5 Nisan 2024 cuma günü Kemer’de iftar programı düzenlenecek. İftar programında semazen gösterisi de yer alacak.