Kepez

Kepez Belediyesi Caddelerini Süslüyor

Kepez Belediyesi, caddelerin kenarlarına yaptığı butik parklarla vatandaşlara rahatlık ve güzellik kazandırıyor.

Kepez Belediyesi Caddelerini Süslüyor

Kepez’den caddelere butik park

Kepez Belediyesi, caddelerin kenarlarına yaptığı butik parklarla hem vatandaşlara dinlenebilecekleri alan oluşturuyor hem de caddelere estetik bir güzellik kazandırıyor.

Millet Bahçesi, Millet Ormanı gibi büyük projeleri yakında şehirle buluşturacak olan Kepez Belediyesi, çevresine güzellik, vatandaşlara nefes olacak yeşil alanları üretmeye devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni mahalle parklarının sayısını artırırken, caddelerin yanlarında da butik yeşil alanlar oluşturuyor.  
Bu butik yeşil alanlardan bir tanesi de, 15 Temmuz Şehitleri Caddesi ile Fatin Rüştü Zorlu Caddesi kesişimindeki kavşağın yanına yapıldı. Park düzenlemesi, imar planında yeşil alan gözüken 1339 metrekare alan üzerine inşa edildi. Üzeri kapalı ahşap oturma mobilyalar ile bankların yer aldığı yeşil alana zeytin ağaçları dikildi ve çim ekildi. Butik park, caddeden geçen vatandaşlar için dinlenebilecekleri bir nokta olurken, yeşil örtüsü de çevresine estetik bir güzellik kazandırdı.  
Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, cadde ve bulvarların yanlarında imar planındaKepez Belediyesi Caddelerini Süslüyor yeşil alan gözüken alanları butik parklara dönüştürmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

3. Etap Raylı Sistem Çalışmaları Falez Kavşağı'nda
Antalya

3. Etap Raylı Sistem Çalışmaları Falez Kavşağı'nda

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Hat çalışmaları devam ediyor. Projenin önemli noktalarından Tarık Akıltopu Caddesi ile Sakıp Sabancı Bulvarı kesişim kavşağında (Falez Kavşağı) ray montajı çalışmaları başladı.

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Kepez

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna  İmran Babacan oturdu
Kepez

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna İmran Babacan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Mesut Kocagöz'ün koltuğuna General Şadi Çetinkaya İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İmran Babacan oturdu.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem
Kepez

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeşil alanlarda tadilat ve peyzaj çalışması başlattı. Tadilat çalışmaları sırasında vatandaşların talepleri de karşılanıyor.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz  işçi personeline çifte bayram yaşattı
Kepez

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz işçi personeline çifte bayram yaşattı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz , 2024 yılı ikinci yarı ikramiye ödemelerini Ramazan Bayramı öncesinde yaparak, işçi personeline çifte bayram yaşattı.

Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Muhteşem Başlangıç
Kepez

Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Muhteşem Başlangıç

Kepez Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Mesut Kocagöz, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay’dan devraldı.