Korkuteli

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi

HSK 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımlandı. Yurt genelinde 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değişirken Korkuteli’de bir çok ismin görev yeri değişti.

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi

HSK 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımlandı. Yurt genelinde 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değişirken Korkuteli’de bir çok ismin görev yeri değişti. Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı 2024 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmalar, 13 Haziran 2024 tarihi itibarıyla tamamlanarak karara bağlandı ve atamalar ilan edildi. Atamalar kapsamında Korkuteli’nden 4 hakim ve savcı başka illere tayin edilirken; ilçeye de beş hakim ve savcı ataması yapıldığı öğrenildi.

BAŞKA İLLERE ATANAN İSİMLER ŞÖYLE:

Korkuteli Cumhuriyet Savcısı Ekrem Yavuz Öztop Akşehir Cumhuriyet Savcılığı’na, Korkuteli Hâkimi Özge Çataklı Keleş Yalvaç Hâkimliği’ne, Korkuteli Hâkimi Ahmet Keleş Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na, Korkuteli Hâkimi Berna Dalkıran Kilis Hâkimliği’ne atandı.

KORKUTELİ ADLİYESİ’NE GÖREVLENDİRİLEN İSİMLER DE ŞÖYLE:

Başkale Cumhuriyet Savcısı İlker Çelik Korkuteli Cumhuriyet Savcılığı’na, Gaziantep Hâkimi Murat Kaan Börekçi Korkuteli Hâkimliği’ne, Gaziantep Hâkimi Yasin Deniz Korkuteli Hâkimliği’ne, İskenderun Hâkimi Kübra Şaşmaz Çalık Korkuteli Hâkimliği’ne, Kahramanmaraş Hâkimi Oben Cücük Korkuteli Hâkimliğine atandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Korkuteli  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Korkuteli

Antalya Korkuteli 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Korkuteli 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Korkuteli'de elektrikler kesilecek mi? Antalya Korkuteli'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Antalya Korkuteli  8 Eylül 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Korkuteli

Antalya Korkuteli 8 Eylül 2024 Pazar elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Korkuteli 8 Eylül 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Korkuteli'de elektrikler kesilecek mi? Antalya Korkuteli'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Antalya Korkuteli  7 Eylül 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Korkuteli

Antalya Korkuteli 7 Eylül 2024 Cumartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Korkuteli 7 Eylül 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Korkuteli'de elektrikler kesilecek mi? Antalya Korkuteli'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Korkuteli Bayatbademleri grup yolunda sathi asfalt çalışması yapılıyor
Korkuteli

Korkuteli Bayatbademleri grup yolunda sathi asfalt çalışması yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsalda asfalt seferberliğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ilçesine bağlı Bayatbademleri grup yolunda sathi asfalt çalışması yapıyor.

Korkuteli’nden 49 çiftçi çocuğu Antalya da harika bir gün geçirdiler.
Korkuteli

Korkuteli’nden 49 çiftçi çocuğu Antalya da harika bir gün geçirdiler.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü “Küçük Çiftçiler Antalya’da” projesi kapsamında Korkuteli’nden 49 çiftçi çocuğu Antalya da harika bir gün geçirdiler. Geleceğin çiftçileri ile Kum Heykel Müzesi, Zeytinpark, Hayvanat Bahçesi, Lunaparkta tüm gün boyunca dolu dolu eğlenceli bir gün geçirdiler.

Antalya Korkuteli  6 Eylül 2024 Cuma elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Korkuteli

Antalya Korkuteli 6 Eylül 2024 Cuma elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Korkuteli 6 Eylül 2024 Cuma günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Korkuteli'de elektrikler kesilecek mi? Antalya Korkuteli'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...