Korkuteli

Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanlığına İsmail Nişancı atandı

Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanlığına İsmail Nişancı atandı.

Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanlığına İsmail Nişancı atandı

Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanlığına İsmail Nişancı atandı. İsmail Nişancı yapmış olduğu ilk açıklamasında; “Ömrümüzü adadığımız bu kutlu yolda bizleri bu kutsal göreve layık gören başta Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Dr. Sinan Ateş beyefendinin oluru ile Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanımız Sayın Ünsal Yılmaz Yeşildal beyefendinin takdirleriyle Korkuteli Ülkü Ocak’ları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Cenab-ı Allah çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

KARAKAYA, “GÖREVİMİ TAMAMLADIM”

Şu ana kadar bu görevi vekaleten yürütmüş olan Ramazan Karakaya ise açıklamasında, “Vekaleten yürütmüş olduğum Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanlığı görevimi İl Başkanımızın takdiriyle tamamlamış bulunmaktayım. Görev sürecimiz boyunca gereken duruşu gösterdiğimize inandığımı vicdanımızın rahat olduğunu belirtmek isterim. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen her bir dava arkadaşımdan Cenab-ı Allah razı olsun. Yeni atanan Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı’na muvaffakiyetler dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun. Şahsımı bir gün bir köşeye çekilmiş olarak görebilirsiniz ama asla Teşkilatın karşısında veyahut başka kapılarda göremezsiniz. Biz köşemizde gene Teşkilat emrini bekliyor olacağız. Görev süremiz boyunca kırdıgımız, incittiğimiz şahıs olduysa hakkını helal etmeleri temennimdir. Ne yaptıysak inandığımız için, Teşkilat disiplininden ödün vermemek,sancağı bir adım daha ileriye götürmek için yaptık. Helaleşme ve hesaplaşma kapımız açıktır. Her daim Liderimizin , Genel Başkanımızın, İl Başkanımızın, Ocağımızın, teşkilatımızın emrindeyiz.” dedi. DETAY KORKUTELİ

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi
Korkuteli

Korkuteli Ülkü Ocaklarında Bayrak Değişimi

Uzun bir süredir Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Alper Kaan Yurt, bu görevini Ramazan Karakaya'ya devretti.

Korkuteli  Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor
Korkuteli

Korkuteli Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Dereköy Mahallesi’nde 1443 metrekare alan üzerinde 561 metrekare kapalı alana sahip olacak çok amaçlı salon inşa ediyor. Yaklaşık 17 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile tamamlanacak olan çok amaçlı salonun içerisinde mutfak, hazırlık odası ve tuvaletler de bulunacak.

Korkuteli Askerlik Şubesinden Askere Gideceklere  Duyuru
Korkuteli

Korkuteli Askerlik Şubesinden Askere Gideceklere Duyuru

Korkuteli Askerlik Şubesi Başkanlığı tarafından 2024 Mayıs sınıflandırma döneminde sevke tabi yükümlülere ait duyuru yayınlandı.

Korkuteli Osmankalfalar Köy Konağının İcradan Satışını Başkan Caran Engelledi
Korkuteli

Korkuteli Osmankalfalar Köy Konağının İcradan Satışını Başkan Caran Engelledi

Korkuteli Belediyesinin borçları sebebiyle Osmankalfalar köy konağının icra yoluyla satışa çıkarılacağını öğrenen belediye yetkilileri önceki dönemde görevli kişilerce yapılan yanlış işlemler sebebiyle böyle bir olayın gerçekleştiğini olayın ortaya çıkmasının ardından satışın iptal edildiği bildirildi.

 Muhtar Tekin Korucu  Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu
Korkuteli

Muhtar Tekin Korucu Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu

Antalya İli Korkuteli ilçesi Aşağıpazar Mh Muhtarı Tekin Korucu, Finikeli hayırsever ile kurduğu bağlantı sonucunda, Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu.

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş
Korkuteli

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatlarıyla 19 ilçeye yayılan Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevlerine bir yenisi daha eklendi.