Korkuteli

Mazbatasını alan Korkuteli Belediye başkanı Saniye Caran Dualarla Göreve Başladı

50 yıl sonra Korkuteli Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını diken Korkuteli Tarihinde ilk Kadın Belediye Başkanı olarak seçilen Saniye Caran ve Korkuteli Belediyesi meclis üyeleri Mazbatalarını aldılar

Mazbatasını alan Korkuteli Belediye başkanı Saniye Caran Dualarla  Göreve Başladı

SANİYE CARAN MAZBATASINI ALDI
50 yıl sonra Korkuteli Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını diken Korkuteli Belediye Başkanı olarak seçilen Saniye Caran ve Korkuteli Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte Korkuteli adliyesinde düzenlenen tören ile mazbatalarını Büyük bir coşkunun hâkim olduğu törende İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Dilek Akyüz’ün elinden aldı.
CHP Korkuteli Belediye Başkanı olarak seçilen Saniye Caran ve Korkuteli Meclis üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.
Korkuteli adliyesinde düzenlenen ve büyük bir coşkunun hâkim olduğu mazbata törenine, CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, CHP Korkuteli ilçe yöneticileri, partililer başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı. Törende Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran mazbatasını İlçe Seçim Kurulu İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Dilek Akyüz’ün elinden aldı. Törende Saniye Caran’nı eşi Hasan Can Caran ve ailesi ve yakın dostları ile sevenleri yalnız bırakmadı.
Caran, Cumhuriyet Halk Partisi seçim koordinasyon merkezine gelerek Mehter takımı eşliğinde çarşı turu yaparak konvoylar eşliğinde Korkuteli Belediyesine geçti.
Korkuteli belediyesi önünde bekleyen vatandaşları selamlayarak, 50 yıl sonra Korkuteli Belediyesine Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını astık. Ayrıca Korkuteli tarihinde 50 sonra ilk kadın Belediye başkanı oldum. İlçe seçim kurulu ve üyelerine seçimi güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirdikleri için teşekkür ederim. Korkuteli’nde Türkiye’nin demokrasisine yakışır bir seçim süreci geçirdik. Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekilim Av. Cavit Arı’ya, İl başkan yardımcılarıma, eşim Hasan Can Caran’a İlçe başkanıma, ilçe yöneticilerine siz değerli yoldaşlarıma, Korkutelililere çok teşekkür ederim. Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte mazbatalarını aldık. Onlar da 5 yıl boyunca bizlerle görevli olacak. Korkuteli halkımızın yanında olacağız. 5 yıl boyunca hizmet edeceğiz. Korkuteli her zaman söylediğimiz gibi huzurlu bir ilçe. Korkuteli’nin huzuruna huzur mutluluğuna mutluluk katmaya geliyoruz. Bunları hep birlikte yapacağız” dedi.
Mazbata töreni sonrasında Saniye Caran ve meclis üyeleri toplu fotoğraf çekildi.
Toplu fotoğrafın ardından devir teslim töreni için Caran ve meclis üyeleri Korkuteli Beledi başkalığında Başkan vekili Muharrem Akten’den Belediye başkanlığını devraldı.
Caran, ilk göreve başladığını için bir adet büyükbaş kurban edildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Korkuteli

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a  Hayırlı Olsun ziyareti
Korkuteli

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a Hayırlı Olsun ziyareti

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlere Cumhur ittifakı ile Giren Ak parti Heyeti seçimin galibi Saniye Caran'ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ilk meclisi Topladı
Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ilk meclisi Topladı

Korkuteli Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Saniye Caran’ın başkanlığında yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı . Komisyon üyeleri belirlendi.

Korkuteli Belediye Çalışanlarının maaş sevinci
Korkuteli

Korkuteli Belediye Çalışanlarının maaş sevinci

Korkuteli Belediyesi’nde yaşanan maaş krizi dün itibariyle sona erdi. Yaklaşık 3 aydır maaşlarını çeşitli sebeplerden dolayı alamayan belediye personeli maaşlarını dün itibariyle bayram öncesi hesaplarına yattı.

Korkuteli belediye Başkanı Saniye Caran'dan Vefa Örneği
Korkuteli

Korkuteli belediye Başkanı Saniye Caran'dan Vefa Örneği

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, mazbatayı alıp göreve başlamasının hemen ardından eşi Hasan Can Caran ile birlikte Korkuteli’nin vefat eden belediye başkanlarını mezarı başında ziyaret edip dua ettiler.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve meclis üyeleri  Mazbatalarını  Alacaklar
Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve meclis üyeleri Mazbatalarını Alacaklar

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Korkuteli Belediye başkanı seçilen Saniye Caran, Mazbatasını yarın İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Dilek Akyüz’ün elinden alacak.