Korkuteli

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimin ardından basın açıklamasında bulundu.

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama

YAPILMIŞEV'DEN AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimin ardından basın açıklamasında bulundu.

İŞTE YAPILMIŞEV’İN AÇIKLAMASI
Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim;
Liderimiz ,Genel Başkanımız Sn Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatları doğrultusunda ; Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sadık Önal ve Cumhur İttifakı teşkilatlarımız ile birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini Cumhur ittifakı ruhuna yaraşır bir seçim çalışması ile tamamladık.
İlçemize özel seçim sonuçlarına göre seçmenimiz tercihini yapmıştır. Öncelikle belirtmek isterim ki seçim sonuçlarına itiraz tarihi olan bu gün itibarıyla partimiz adına herhangi bir itirazda bulunulmamıştır. Bu konuda sosyal medyada çıkan söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır.
Bu vesileyle; Korkutelimize hizmet vazifesini alan Belediye Başkanı Saniye Caran hanımefendi , Belediye Meclisinde ilçemizi temsil edecek tüm Meclis üyelerini ve 58 mahallemizde seçilen muhtarlarımızi şahsım ve teşkilatım adına tebrik eder hayırlı olsun temennilerimi iletirim..
Seçim sürecinde Cumhur İttifakı’nın ve üç hilalin onurunu bayraklaştıran özverili ve fedakar çalışmalarımız için ; başta Belediye Başkan Adayımız Sadık Önal bey ve Ak Parti İlçe başkanımız Osman Nuri Kök başkanımız başta olmak üzere ; Cumhur İttifakı teşkilatlarımızın tüm birimlerindeki yöneticilerimize , Meclis üyelerimize ve Meclis üyesi adaylarımıza, Kadın Kollarımızın kıymetli yöneticilerimize, Korkuteli Ülkü Ocaklarımızın ve Ak parti Gençlik Kollarının sevgili gençlerimize, adayımıza gönülden bağlı Gönül Dostlarına ve bizlere destek veren sahada aktif çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma kalpten gönülden teşekkür ediyorum.
Yine seçim sürecinde , gece gündüz demeden; seçim büromuzdan , sosyal medyadan, ev ziyaretlerinde ve işyerlerinde bizleri savunan, destek olan ve güvenen tüm vatan sevdalılarına ve tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum.Sağolunuz Varolunuz .
Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanlarımızın 5 dönemdir ; 25 yıldır ilçemize yaptığı hizmet ve yatırımları, Adayımız Sadık Önal beyin yapacağı hizmet ve projeleri seçim süresince anlattık. Lakin yeteri kadar seçmene ulaşamamışız ki ; seçmenimiz bu dönem bize yerelde muhalefet vazifesini teslim etti.
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin de ifade ettiği üzere ; milli irade sandıkta tecelli etmiştir.Elbette aziz milletimizin takdir ve tercihi başımızın üstündedir.Sandıktan çıkan demokratik karara saygımız da tamdır.

25 yıldır yerelde iktidar vazifemizi layıkıyla ifa ettiğimiz gibi ; önümüzdeki 5 yıllık dönemde de yerelde muhalefet vazifemizi layıkıyla ifa edeceğimizden. İlçemize , vatandaşımıza usule ve kanuni mevzuatlara uygun şekilde ; öncelikli hizmet şiarı ile yapılacak her projeyi ve hizmeti destekleyeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.
Bu vesileyle seçim sürecinde bizlere, sanki aday tarafımmış gibi şahsıma en kirli iftiraları atanların ; daha seçim gecesinde Asatta hangi personelin işine son vereceğini ; seçimi kazanan adayın 1. Derece yakınının seçimin hemen sabahında ,esnaf dükkanı önünde elinde kara listeyi salladığını işitince seçim sürecindeki uyarılarımızda haklı olmaktan kaynaklı içimi sızı kapladı. Bu konuda siyaseten , kullanmış olduğu oydan ve birlikte çalıştığı adaydan kaynaklı mağdur edilen tüm hemşehrilerimizin yanında olacağımızı şimdiden beyan ediyoruz.
Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle “ Aynı gökte uçan karganın gündemi başka ; KARTALIN gündemi başkadır ; Aynı yerde sürünen yılanın dünyası başka ; yürüyen KURDUN dünyası başkadır “ Kartalın da kurdun da gündemi her daim Yüce Türk Devleti ve Milletidir.
Seçim sonuçlarını 5 dönem-25 yıl sonrası verilen bir mola olarak değerlendiren bizler ; önümüzdeki dönem için çalışmalarımıza da başlamış bulunmaktayız. Yılgınlık ve umutsuzluğun asla var olmayacağı ülkücü harekette ;gelecek dönemde üç hilal bayrağını Belediye burçlarında yine dalgalandıracağız inşallah.
Yüreğimizde Allah inancı , Arkamızda Şehitlerimizin hatırası ,
Önümüzde Milletimiz ,
Gönlümüzde Vatan Sevgisi ...
Yanımızda siz Kıymetli hemşehrilerimiz ile
Yılmayacağız- Yıkılmayacağız .
Her birinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum,Allaha Emanet Olunuz 02.04.2024
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KORKUTELİ İLÇE BAŞKANI
AV MEDİNE YAPILMIŞEV

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım
Korkuteli

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım

Milliyetçi Haraket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, sosyal medya hesabından kazanacak aday vurgusu yaparak; 

MHP Yerel Yönetim Aday Adayı Başvurular başladı
Korkuteli

MHP Yerel Yönetim Aday Adayı Başvurular başladı

MHP Korkuteli İlçe başkanı Av.Medine Yapılmışev Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimlerde Aday olacakların müracaatlarının başladığı duyurdu

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel  Yeniden Başkan
Antalya

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel Yeniden Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Onur Temel 585 oy ile yeniden il başkanı seçildi.

Korkuteli MHP İlçe Teşkilatı Aşure Dağıttı
Korkuteli

Korkuteli MHP İlçe Teşkilatı Aşure Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Teşkilatı, saat 11.00’da İlçe Teşkilatında her yıl Muharrem ayının 10’uncu gününde kutlanan aşure günü nedeniyle, annesinin odun ateşinde pişirdiği 1 kazan Aşureyi vatandaşlara ikram etti.

MHP Antalya Milletvekili Adayları  Sahada
Korkuteli

MHP Antalya Milletvekili Adayları Sahada

MHP Milliyetçi Hareket partisi Antalya Milletvekili Adayları Mustafa Aksoy , Hayati Peker ve Av. Serkan Öztürk Korkuteli İlçesinde

Yapılmışev son bir yılı değerlendirdi
Korkuteli

Yapılmışev son bir yılı değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli ilçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, 2022 yılını değerlendirdi.