Korkuteli

Minik Öğrencilerden Tanışma ve Hediyeleşme Gezisi

Antalya Korkuteli İlçesi Yaşar Sadi Tekin İlkokulu öğrenci ve velileri, ilçeye bağlı Kevzer İlkokulu'na tanışma ve Hediyeleşme" gezisi düzenlediler.

Minik Öğrencilerden Tanışma ve Hediyeleşme Gezisi

“TANIŞMA VE HEDİYELEŞME" GEZİSİ
Antalya Korkuteli İlçesi  Yaşar Sadi Tekin İlkokulu öğrenci ve velileri, ilçeye bağlı Kevzer İlkokulu'na tanışma ve Hediyeleşme" gezisi düzenlediler.
Yaşar Salih Tekin İlkokulu 2-D sınıfı öğretmeni Nafia Kapukıran Karaman ve velilerin hazırladıkları bir etkinlik, kız meslek lisesi öğretmen ve öğrencileri de etkinliğe destek verdi.
Öğrenci velileri ve öğrencilerin gayretleri ile Sınıf öğretmeni Nafiye Kapukıran Karaman ve Yaşar Sadi Tekin İlkokulu okul müdürü Şahali Şah eşliğinde düzenlenen etkinlikte, Tanışma, hediyeleşme, palyaço ve yüz boyama etkinlikleri ile öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdi.
Yaşar Sadi Tekin İlkokulu okul müdürü Şahali Şah, “Etkinlikte emeği gecen basta öğrenci ve velilerimize, misafirperverliği için Kevzer İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Fatma Keçeli ve okul personeline, etkinlik boyunca öğrencilerinize destek olan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Saniye Caran eski Bakan Mevüt Çavuşoğlu'nu Ağırladı
Antalya

Başkan Saniye Caran eski Bakan Mevüt Çavuşoğlu'nu Ağırladı

Korkuteli Belediye başkanı Saniye Caran'ı Ziyareti sırasında Mevlüt Çavuşoğlu’na; Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Osman Nuri Kök, Ak Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler.

Yaylalı akrepler taraf gurubuna Bu Hafta  çil hayvancılık sahibi Hasan Çil sponsor oldu.
Korkuteli

Yaylalı akrepler taraf gurubuna Bu Hafta çil hayvancılık sahibi Hasan Çil sponsor oldu.

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı için Korkuteli taraftar grubuna otobüs sponsoru çil hayvancılık sahibi Hasan Çil sponsor oldu.

CHP Antalya  Heyetinden Korkuteli  Küçükköy ve Büyükköy Ziyareti
Korkuteli

CHP Antalya Heyetinden Korkuteli Küçükköy ve Büyükköy Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve beraberindeki heyet, Korkuteli’ne bağlı Küçükköy ve Büyükköy mahallelerini ziyaret etti.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran yeni projelerin müjdesini verdi.
Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran yeni projelerin müjdesini verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İSTON’u ziyaret eden, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran yeni projelerin müjdesini verdi.

Korkuteli Zabıtası Miniklerin Güvencesi oldu
Korkuteli

Korkuteli Zabıtası Miniklerin Güvencesi oldu

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri konulu yazısına istinaden, Korkuteli Belediyesi zabıta ekipleri okul bölgelerinde güvenlik önlemleri alıyor.

Başkan Caran'dan Hizmet  atağı
Korkuteli

Başkan Caran'dan Hizmet atağı

Korkuteli Belediyesi, işgücü piyasasında önemli bir adım atarak işçi ve işverenler arasında köprü kuracak yeni bir sosyal medya platformu kurdu