Nedim Tekerli Antalya Muratpaşa'ya aday mı oluyor?

AK Parti Antalya Muratpaşa'da önde gelen isimlerden Nedim Tekerli, belediye başkanlığı için adaylığı kulislerde gündeme geldi. Nedim Tekerli Kımdir

Nedim Tekerli Antalya Muratpaşa'ya aday mı oluyor?

AK Parti Antalya Muratpaşa'da önde gelen isimlerden Nedim Tekerli, belediye başkanlığı için adaylığı kulislerde gündeme geldi.

AK Parti Antalya Muratpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Nedim Tekerli, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için çalışmaların başlamasıyla birlikte Ankara'da milletvekillerini ziyaret etti.

Tekerli, ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, "Sayın milletvekillerimiz ile Muratpaşa'nın sorunları ve çözüm önerilerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aday adayı olacağı geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen Başkan Yardımcısı Nedim Tekerli'nin adaylık için güçlü olduğu da kulislerde konuşuluyor.

Nedim Tekerli Kimdir?

Nedim Tekerli, 1988 yılında Antalya'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamış ve İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2007 yılından bu yana AK Parti'de siyaset yapmaktadır ve üç dönem boyunca AK Parti Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.  Ayrıca, evli bir aile adamı olup 2 çocuk babasıdır.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli Belediye Başkan Adayı Sadık Önal; Ürünlerimiz markalaşacak
Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkan Adayı Sadık Önal; Ürünlerimiz markalaşacak

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Taşkesiği mahallesinde, mahalle sakinleri ile buluşma gerçekleştirdi. Sadık Başkan “Korkuteli’nde yetişen ürünlerimiz markalaşacak, değer kazanacak” dedi

Tevfik Taner   Ak Parti Kaş Belediye Başkan Aday Adayı başvurusunu yaptı
Kaş

Tevfik Taner Ak Parti Kaş Belediye Başkan Aday Adayı başvurusunu yaptı

AK Parti Kaş ta Tevfik Taner Kaş belediye başkan aday adayı oldu

Kumluca için  Ak parti den aday adayı Mehmet Toprak
Kumluca

Kumluca için Ak parti den aday adayı Mehmet Toprak

TOPRAK ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toprak Adaylık Başvurusunu yaptı.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Elmalı

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Kepez

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Antalya AK Parti'de şok! Başkan Aday Adayı Partisinden istifa edip CHP'ye geçti
Kepez

Antalya AK Parti'de şok! Başkan Aday Adayı Partisinden istifa edip CHP'ye geçti

Antalya AK Parti'de şok! Başkan Aday Adayı Partisinden istifa edip CHP'ye geçti Antalya'da AK Parti'den Kepez Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyince CHP'ye geçti.