Aksu

Polisin eş zamanlı operasyonunda 3,5 kilo eroin ile 2 bin 200 ecstasy hap ele geçirildi

Antalya’da polis tarafından iki adrese yaptığı eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ekipler, operasyonda 3 kilo 500 gram eroin ile 2 bin 200 adet ecstasy hap ele geçirdiler.

Polisin eş zamanlı operasyonunda 3,5 kilo eroin ile 2 bin 200 ecstasy hap ele geçirildi

Antalya’da polisin iki adrese yaptığı eş zamanlı operasyonda 3 kilo 500 gram eroin ile 2 bin 200 adet ecstasy hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü birimince, il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla kente uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı.

29 Eylül Perşembe günü Kepez ve Aksu ilçelerinde S.E. ve M.A. isimli şüphelilerin ikametlerinde daralı 3 kilo 500 gram eroin maddesi ve 2 bin 200 adet ecstasy hap ele geçirildi. Şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapıldı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Jandarmadan Sahte Plaka Operasyonu
Kepez

Antalya Jandarmadan Sahte Plaka Operasyonu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Resmi Belgede Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; A.U. ve S.Y.K isimli şahısların KEPEZ ilçesi bölgesinde 

Antalya Kemer  Şantaj çetesi çökertildi
Kemer

Antalya Kemer Şantaj çetesi çökertildi

Antalya âKemer İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri yaptıkları eş zamanlı operasyonla şantaj çetesini çökertti

Tarihi eser operasyonu: 5 gözaltı
Kepez

Tarihi eser operasyonu: 5 gözaltı

Antalya’nın merkez Kepez ilçesi sınırları içinde jandarma tarafından yapılan tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda ellerindeki tarihi eserleri satmaya çalışan 5 şüpheli yakalandı.

Antalya'da Bahçe kapısına dolanan piton yılanı  görenler korku ile izlediler
Muratpaşa

Antalya'da Bahçe kapısına dolanan piton yılanı görenler korku ile izlediler

Antalya’da bir apartmanın demir bahçe kapısının deliklerine dolanan yılan vatandaşlara büyük korku yaşattı

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı
Elmalı

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı

Antalya Elmalı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik polislerince zehir tacirlerine yönelik 'Sarp' adı verilen operasyon düzenlendi.

Antalya’da 4 milyon liralık kaçakçılık operasyonu  6 şüpheli şahıs tutuklandı

Antalya’da 4 milyon liralık kaçakçılık operasyonu 6 şüpheli şahıs tutuklandı

Antalya 'da çok miktarda kaçak sigara tütünü, elektronik sigara ve cep telefonu ile kol saati ele geçirildi Operasyonda 16 kişi hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan adli işlem yapılırken