Tansiyonu düşen adam, yüksekten düştü ekipler kurtardı

Antalya’da falezlerde tansiyonu düşen 58 yaşındaki adam, 15 metrelik yükseklikten şans eseri önce ağaçlık alana ardından toprak zemine düştü. İtfaiye ekiplerin tarafından nefes kesen bir operasyonla bulunduğu yerden kurtarılan yaralı adam tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Tansiyonu düşen adam, yüksekten düştü ekipler kurtardı

Antalya’da falezlerde tansiyonu düşen 58 yaşındaki adam, 15 metrelik yükseklikten şans eseri önce ağaçlık alana ardından toprak zemine düştü. İtfaiye ekiplerin tarafından nefes kesen bir operasyonla bulunduğu yerden kurtarılan yaralı adam tedavi için hastaneye kaldırıldı. Bölgeye çok yakın bir noktada bir gencin ise kurtarma operasyonları devam ederken falezlerin uçurum kısımda oturması ‘pes’ dedirtti.
Olay, Muratpaşa ilçesi Atatürk Kültür Parkı içerisindeki falezlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, falezlerden bir kişinin düştüğünü görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, yaklaşık 15 metre yükseklikten ağaçlık alana düşen Resul Gök’ü (58), kurtarmak için operasyon hazırlığına başladı. Halat yardımıyla aşağı inen itfaiye ekipleri, Gök’ü kemerle bağlayarak bulunduğu yerden çıkardı. Tüm kurtarma anlarını sahile inen asansör kısmından takip eden vatandaşlarla turistler, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Yine kurtarma çalışmaları sırasında olayın meydana geldiği yerin hemen 50 metre uzağında bir gencin falezlerin uçurum kısmında oturduğu gözlendi.
Başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Resul Gök, polise verdiği ilk sözlü ifadesinde tansiyonun düştüğünü ve ardından kendisini yerde bulduğunu söylediği öğrenildi.
Resul Gök, tedavisi yapılmak üzere ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

İHA

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan  Falez Planına Tepki
Muratpaşa

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan Falez Planına Tepki

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, Antalya eski Divan Talya Otel’den Karpuz Kaldıran Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı’na kadar uzanan yaklaşık 21 kilometrelik Antalya Lara sahil bandında planlama çalışmalarına başladığı iddialarına tepki gösteren Muratpaşa Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı..

Falezlerden düşen 58 yaşında ki adam kurtarıldı
Antalya

Falezlerden düşen 58 yaşında ki adam kurtarıldı

Antalya'da falezlerde tansiyonu düşen bir adam, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı adam hastaneye kaldırıldı. Kurtarma operasyonları sırasında başka bir gencin falezlerin uçurum kısmında oturması dikkat çekti.

Bayramda falez plajlarına büyük ilgi
Muratpaşa

Bayramda falez plajlarına büyük ilgi

Akdeniz’in maviliğiyle buluşturduğu falez plajlarını 4 günlük bayram tatilinde 32 bin 542 kişi kullandı.

3. Etap Raylı Sistem Çalışmaları Falez Kavşağı'nda
Antalya

3. Etap Raylı Sistem Çalışmaları Falez Kavşağı'nda

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Hat çalışmaları devam ediyor. Projenin önemli noktalarından Tarık Akıltopu Caddesi ile Sakıp Sabancı Bulvarı kesişim kavşağında (Falez Kavşağı) ray montajı çalışmaları başladı.

Falez Kavşağı 20 günlüğüne trafiğe kapanacak
Antalya

Falez Kavşağı 20 günlüğüne trafiğe kapanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Aşama Raylı Sistem Hat çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Tarık Akıltopu Caddesi ile Sakıp Sabancı Bulvarı kesişim kavşağı, (Falez Kavşağı) yapılacak ray montajı çalışmaları nedeniyle yarın trafiğe kapanacak. Çalışmanın 20 gün sürmesi planlanıyor.

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Korkuteli

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.