Muratpaşa

Teknolojiden uzaklaş, doğaya bağlan

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen doğa kampı, çocukları bilgisayar başından uzaklaştırarak doğayla tanıştırıyor.

Teknolojiden uzaklaş, doğaya bağlan

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin çocukları yaz tatilinde bilgisayar başında kaldıran, telefonu bir kenara bıraktıran doğa kampının 2’nci sezonu başlıyor. Zeytinpark’ta düzenlenecek kamp için başvurular belediyenin internet sitesinde devam ediyor.
Muratpaşa Belediyesi’nin geçen yıl ilkini düzeldiği kamp, bu yıl da Sosyal Fırsat Eşitliği ve Teknoloji Okuryazarlığı Geliştirme Derneği ile Ata Doğa İzcilik Gençlik Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleşecek. Ekibe, ayrıca, Türkiye’nin yaşadığı deprem felaketinin ardından kısa adı MAKSAT olan arama, kurtarma ve sosyal aktivite topluluğu da eklendi.

Doğa kampı, 2 milyon 630 bin metrekare genişliğiyle Türkiye’nin bir şehir merkezindeki en büyük yeşil alanı Zeytinpark’ta düzenlenecek. Kampla çocukların doğayla baş başa kaldıklarında kendilerine yetecek bilgiye sahip olması ve ekip çalışması, liderlik gibi kavramlarla tanışması hedefleniyor. Ayrıca çocukların olası bir afet durumunda temel bilgi ve beceriye de sahip olmasını amaçlayan kampa 10-15 yaş gurubundaki çocuklar katılabilecek. Kayıtların belediyenin internet sitesi üzerinden devam ettiği kamp, 3’er gürlük dönemler olarak gerçekleşecek. Kamp, 8 dönem devam edecek. İlk kamp 11-13 Temmuz’da yapılacak.

Teknolojiden uzaklaş, doğaya bağlanTeknolojiden uzaklaş, doğaya bağlanTeknolojiden uzaklaş, doğaya bağlan

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Türkiye'de Ücretsiz Kamp Alanları: Doğayla İç İçe Keyifli Deneyimler
Antalya

Türkiye'de Ücretsiz Kamp Alanları: Doğayla İç İçe Keyifli Deneyimler

Kamp yapmak doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim sunar. Türkiye'nin doğal güzelliklerini keşfetmek ve bütçenizi zorlamadan keyifli bir kamp deneyimi yaşamak isterseniz, ücretsiz kamp alanları tercih edebilirsiniz. Bu makalede, Türkiye'de bulunan ücretsiz kamp alanlarını keşfedeceğiz. İşte doğayla iç içe keyifli deneyimler sunan ücretsiz kamp alanları:

Antalya'da Kamp Yapılacak Yerler: Doğanın Kucağında Eşsiz Deneyimler
Antalya

Antalya'da Kamp Yapılacak Yerler: Doğanın Kucağında Eşsiz Deneyimler

Antalya, doğal güzellikleri, muhteşem plajları ve tarihi zenginlikleriyle ünlü bir turistik destinasyondur. Ancak, şehrin doğal güzelliklerinin tadını çıkarmak ve unutulmaz bir doğa deneyimi yaşamak isteyenler için kamp yapmak harika bir seçenektir. Bu makalede, Antalya'da kamp yapılacak yerleri keşfedeceğiz. İşte doğanın kucağında eşsiz deneyimler sunan Antalya'daki kamp alanları:

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri gerçekleştirildi.
Antalya

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri gerçekleştirildi.

Proje Sonuçlarının Değerlendirilmesi ve Ödül Töreni’nde konuşan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olarak burada olmaktan inanın çok büyük bir heyecan duyuyorum. Çok güzel, bu kadar güzel bir günde bu kadar güzel öğrencileri görmek çok büyük bir mutluluk verdi.

Antalya'da 1 Mayıs 'a Mesut Kocagöz Damgası
Muratpaşa

Antalya'da 1 Mayıs 'a Mesut Kocagöz Damgası

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün cezaevinde olmasına rağmen, 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliklerinde kendisine yönelik büyük bir destek ve dayanışma gösterildi.

 Muhtar Tekin Korucu  Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu
Korkuteli

Muhtar Tekin Korucu Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu

Antalya İli Korkuteli ilçesi Aşağıpazar Mh Muhtarı Tekin Korucu, Finikeli hayırsever ile kurduğu bağlantı sonucunda, Muhtarlık önünde ihtiyaç sahibi ailelere sebze yardımında bulundu.

Başkan Böcek  Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor
Elmalı

Başkan Böcek Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor

Fethiye’ye bağlayan Yuva Mahallesi Seki Yaylası yolunu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mart ayında Yuva Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine zaman içinde deforme olan yolu yenileme sözü vermişti.