Kepez

Tütüncü: “Akdeniz Sanayi Sitesi bizimle çağ atladı”

Akdeniz Sanayi Sitesi esnaf buluşmasında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “2009 yılında göreve geldiğimizde sanayi sitesi sokaklarında doğru düzgün asfalt dahi yoktu. Devamı haberimizde...

Tütüncü: “Akdeniz Sanayi Sitesi bizimle çağ atladı”


Akdeniz Sanayi Sitesi esnaf buluşmasında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “2009 yılında göreve geldiğimizde sanayi sitesi sokaklarında doğru düzgün asfalt dahi yoktu. Geldiğimiz noktada kooperatifimizle saniye sitemize 208 yeni dükkan ekliyoruz. Akdeniz Sanayi Sitesi bizimle çağ atladı.” dedi. Tütüncü, ifraz çalışmaları tamamlanan ve tescil işlemleri biten dükkan tapularını da esnafa teslim etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, S.S Akdeniz Küçük Sanayi Sitesinin esnaf buluşmasına katıldı. Akdeniz Sanayi Sitesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen ‘Esnaf Buluşması’nda konuşan Başkan Tütüncü, 15 yıl boyunca esnafla hep yan yana can cana olduklarını vurguladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Tek amacımız vardı. Hem şehrimizin hem de sanayi sitemizin çok daha güzel olmasıydı. 2009 yılında göreve geldiğimizde Akdeniz Sanayi Sitesi sokaklarında doğru düzgün asfalt dahi yoktu. Göreve geldiğimizde burada uzun bir süre asfalt çalışmalarını sürdürdük. Sonrasında parkı, bahçesi, kavşağı, yolu, sosyal tesisleriyle ilgili ne gerekiyorsa yapıldı. Okul istendi, okul yaptık. Akdeniz sanayi sitesi bir 50 yıl sonra bu şehre yeterli gelecek büyümeyi de sağlamalıydı. Geldiğimiz noktada kooperatifimizle el ele gönül gönüle sanayi sitemize 208 yeni dükkan ekliyoruz. Burada bir küçük sanayi sitesinin yoktan var edildiğini görüyoruz. Burada bir kişinin emeği yok. Birlikte ve beraber çalışmanın aynı noktaya odaklanmanın bereketini görüyoruz. Sanayi sitemiz, kooperatifimiz, kooperatif başkanımız çok önemli bir gayreti ortaya koydu. Onların yürek yangınlarını belediyemiz hissetti. Bizler destek verdik, onun önünü açtık. Belediye olarak esnafın yapamayacağı noktaların tamamını biz üstlendik. Esnaf Odalar Başkanımız hep yanımızda oldu. Gazeteciler Cemiyeti başkanımızda bize can oldu, kan oldu. İşte Kepez’in 2009 yılından itibaren bugüne kadar yıllarını altın yıllar olarak nitelendiriyoruz. Tarlada iziniz varsa harmanda yüzünüz olur. Bizim bu tarlada çok izimiz var, her defasında da harmanda yüzümüz oldu. Buraya gelirken de yüzümüz oldu. Antalya dışında birçok sanayi sitesi gezdim. Antalya sanayi sitesi kadar organize bir şekilde ihya edilmiş bir başka sanayi sitesi ben görmedim. İnşallah gün gelecek sizlerinde desteğiyle Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar bütün sanayi sitelerini tıpkı Akdeniz Sanayi Sitesi gibi, Yeşil Antalya sanayisi gibi, Gaziler Sanayi sitesi gibi ihya edeceğiz. Her şey bu güzel şehrin esnafları için. Esnaf mutlu olursa toplum mutlu olur. Biz esnafımızın mutlu olmasını istedik. Onun için gayret ettik. Kalpten ve gönülden yaptığımız hizmetlerde kalplerde, gönüllerde karşılığını buldu. “ dedi.


TÜTÜNCÜ’YE TEŞEKKÜR

 

 

Esnaf buluşmasına katılan AESOB Başkanı Adlıhan Dere de, esnafa verdiği desteklerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye esnafın adına teşekkür etti. Esnaf buluşmasının ev sahibi S.S Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk de, “Kooperatifimizin arazisinde 43 yıldır bulunan 300’e yakın gecekondunun tahliyesiyle tarihi bir başarıya imza attık. Bizlere bu mücadelemizde her türlü desteği veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye gönülden teşekkür ederiz.“ diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ifraz çalışmaları tamamlanan ve tescil işlemleri biten dükkanların tapularını sanayi esnafına teslim etti. Tapularını teslim alan sanayi esnafı desteklerinden dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti.
Akdeniz Sanayi Sitesi Düğün Salonundaki esnaf buluşmasına Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, muhtarlar ve sanayi esnafı katıldı. İHA 

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destek
Kepez

Kepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destek

Genel Kurulda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Biz sözde değil öz de esnaf dostu olduğumuzu Akdeniz Sanayi Sitesindeki yaptığımız çalışmalarda gösterdik.

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Elmalı

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Bu iftar Çook Konuşulacak
Antalya

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .
Kepez

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .

Büyük Birlik Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Kürşat Tatar, "Antalya'nın hiçbir ilçesinde göremeyeceğiniz yollar bugün Kepez'de kazandırılıyor.

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Kepez

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Başkan  Tütüncü  Horrum mağdurlarını ziyaret etti
Demre

Başkan Tütüncü Horrum mağdurlarını ziyaret etti

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kuvvetli yağış ve hortumdan zarar gören Antalya’nın Kumluca ve Demre ilçelerindeki çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.