Vali Ersin Yazıcı Antalyalılara Veda Ettti

VALİ YAZICI'DAN VEDA MESAJI Son kararname ile Antalya Valiliğinden Malatya'ya atanan Vali Ersin Yazıc'ının veda mesajı şöyle:

Vali Ersin Yazıcı Antalyalılara Veda Ettti

VALİ YAZICI'DAN VEDA MESAJI

Son kararname ile Malatya'ya atanan Vali Ersin Yazıc'ının veda mesajı şöyle:
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 22 Haziran 2020 tarihi itibariyle göreve başladığım Antalya’mızda 3 yılı aşkın hizmet etme şerefine nail oldum. Eşsiz güzellikleriyle turizmin başkenti, bereketli topraklarıyla tarımın gözbebeği, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresinde görev yapmaktan büyük bir gurur duydum.
Yüreği Toroslar kadar geniş Akdeniz kadar berrak Antalyalı hemşerilerimizle gönül bağı kurmanın, başpehlivanların diyarı bu şehrin yüce gönüllü insanlarıyla el ele gönül gönüle vermenin heyecan ve coşkusunu yaşadım. 3 yılı aşkın görev yaptığımız Antalya’mızda acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz günlerimizde birlik ve beraberlik duygusunu her zaman hissettik.
Yüreğimizi yakan Manavgat yangınlarında hep birlikte alevlere siper olduk. 11 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketinde depremzede kardeşlerimizin yaralarını hep birlikte sardık, kapılarımızı hep birlikte açtık. AHENK ve ASİST projelerimizde çocuklarımıza birlikte kanat açtık.
Antalya’mıza Türkiye’nin en hayırsever şehri ünvanını kazandıran yüce gönüllü insanlarımızın katkılarıyla şehrimize nice okullar, sağlık merkezleri, spor kompleksleri, huzurevleri, özel eğitim merkezleri açtık. Antalya’mızın turizm, tarım, ticaret, eğitim gibi birçok sektörde başarısını taçlandırdık.
Yıldızını hep birlikte parlattık. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle “Şüphesiz Dünyanın en güzel şehri” olan Antalya’mızın güzelliğine güzellik katmak için birlikte gecemizi gündüz ettik.
Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan Antalyalı hemşerilerimiz başta olmak üzere, mesai arkadaşlarıma, belediye başkanlarımıza, yargı mensuplarımıza, üniversitelerimizin rektörleri ve kıymetli mensuplarımıza, güvenlik güçlerimize, odalarımıza, borsalarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Antalya Valiliği görevimi kıymetli meslektaşım Hulusi Şahin’e devrediyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın öncülüğünde gönül bağı kurduğumuz Antalya’mızın ardından Battal Gazi’nin şehri Kayısı Diyarı Malatya’mızda hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bu duygularla Antalyalı hemşerilerimize veda ederken, herkesten hakkını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Ersin YAZICI
Vali

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Malatya Valisi olarak atanan Ersin Yazıcı protokolle vedalaştı
Antalya

Malatya Valisi olarak atanan Ersin Yazıcı protokolle vedalaştı

Antalya'da valilik görevini yürüten Malatya Valisi olarak atanan Vali Ersin Yazıcı için veda programı düzenlendi.

Korkuteli İlçesine Hayırser  Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk Okul Yaptıracak
Korkuteli

Korkuteli İlçesine Hayırser Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk Okul Yaptıracak

Vali Ersin Yazıcı, hayırseverler Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk ile Korkuteli Hacı Ethem-Şerife Kavukcu Anadolu Lisesi’ne yaptırılacak olan 16 derslikli Selen-Ethem Ruhi Kavukcu Ek Derslikleri için protokol imzaladı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Elmalı  Jandarmanın İftar  Yemeğine katıldı
Elmalı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Elmalı Jandarmanın İftar Yemeğine katıldı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kadir Gecesi’nde iftarını Elmalı İlçesinde, dosta güven düşmana korku salan kahraman Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda

Antalya’da 13 bin 421 depremzede öğrenci okula başladı
Antalya

Antalya’da 13 bin 421 depremzede öğrenci okula başladı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, kentte 13 bin 421 depremzede öğrencinin bin 231 okula dağıtılarak eğitime başladığını bildirdi.

Antalya'da 154 bin 86 depremzede misafir ediliyor
Antalya

Antalya'da 154 bin 86 depremzede misafir ediliyor

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, "Antalya’mızda misafir ettiğimiz 154 bin 86 kişiyi rahat ettirmek, onların yaşadığı travmayı daha hızlı atlatabilmeleri hep birlikte çalışıyoruz." dedi.

Antalya'daki depremzede sayısı 72 bini buldu
Antalya

Antalya'daki depremzede sayısı 72 bini buldu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, kente gelen depremzede sayısının 72 bini bulduğunu bildirdi.