Vali Yazıcı Başkan Böcek’e Veda Ziyaretinde Bulundu

Başkan Böcek, Yazıcı’ya yeni görevinde başarılar diledi. Devamı Haberimizde..

Vali Yazıcı  Başkan Böcek’e Veda Ziyaretinde Bulundu

Valiler Kararnamesi ile Malatya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, Yazıcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Valiler Kararnamesiyle birlikte Malatya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e veda ziyaretinde bulundu. Vali Ersin Yazıcı görev süresi içinde kamu kurum ve kuruluşlarından her zaman destek gördüğünü belirterek, yeni görev yerinde de ülkeye ve millete hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Vali Ersin Yazıcı, 3 yılı aşkın süredir Antalyalılara her alanda hizmet etmeye gayret gösterdiğini belirterek, Başkan Muhittin Böcek ile de uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

“Antalya için birlikte çalıştık”
Vali Yazıcı, özellikle afet dönemlerinde birlikte hareket etmeye gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Antalya’dan ayrılacağıma elbette üzülüyorum ama Malatya’ya gideceğim için mutluyum. Çünkü Malatya depremde ciddi hasar gören şehirlerimizden biri. Yıkılacak ve ağır hasarlı bina açısından 11 il içerisinde 4. il durumunda. Orada yapılacak çok iş var. Ümit ediyorum ki oradaki insanlarımıza yardımcı olacağız. Antalya’mız için de elimizden gelen gayreti gösterdik. Kurum kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalıştık. Sizlere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Antalyalılar adına teşekkür etti
Görev süresi boyunca Antalya’ya yaptığı hizmetler için Vali Yazıcı’ya Antalyalılar adına teşekkür eden Başkan Böcek ise “Antalya’mıza geldiğiniz gün itibariyle Antalya’mızda sizlerle beraber Gazipaşa’dan Kaş’a kadar birlikte çalıştık. Gerek turizm, gerek tarım bunun yanında Manavgat yangını başta olmak üzere, sel, afet gibi olumsuzluklarda bütün vatandaşlarımızın yanında oldunuz. Sevgili Antalyalılar adına, hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum. Şimdi bir görev değişimi oldu. Malatya ilimize gidiyorsunuz. Sizin orada da başarılı olmanızı diliyorum. Hem çalışma arkadaşlarım adına hem de hemşehrilerim adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Anı defterini imzaladı
Başkan Böcek ziyaretin sonunda Vali Yazıcı’ya üzerinde Antalya’nın tarihi simgelerinin yer aldığı bir rölyef hediye etti. Büyükşehir Belediyesi Anı Defterini imzalayan Vali Ersin Yazıcı’yı Başkan Muhittin Böcek, Genel Sekreter Cansel Tuncer, Genel Sekreter yardımcıları ve danışmanlar uğurladı.

İHA

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli İlçesine Hayırser  Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk Okul Yaptıracak
Korkuteli

Korkuteli İlçesine Hayırser Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk Okul Yaptıracak

Vali Ersin Yazıcı, hayırseverler Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk ile Korkuteli Hacı Ethem-Şerife Kavukcu Anadolu Lisesi’ne yaptırılacak olan 16 derslikli Selen-Ethem Ruhi Kavukcu Ek Derslikleri için protokol imzaladı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Elmalı  Jandarmanın İftar  Yemeğine katıldı
Elmalı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Elmalı Jandarmanın İftar Yemeğine katıldı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kadir Gecesi’nde iftarını Elmalı İlçesinde, dosta güven düşmana korku salan kahraman Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda

Antalya'daki depremzede sayısı 72 bini buldu
Antalya

Antalya'daki depremzede sayısı 72 bini buldu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, kente gelen depremzede sayısının 72 bini bulduğunu bildirdi.

Antalya Elmalı'da yarım asırlık İçme Suyu Hattı Değiştiriliyor
Elmalı

Antalya Elmalı'da yarım asırlık İçme Suyu Hattı Değiştiriliyor

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’da Gündoğan, Karyağdı, Yeni Mahalle ve İplik Pazarı mahallelerinde 50 yıllık içme suyu hatlarını yeniliyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek  KONYSİAD’ın konuğu oldu
Konyaaltı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek KONYSİAD’ın konuğu oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KONYSİAD) güz dönemi toplantısına katıldı. Antalya ve Konyaaltı için hayata geçirdiği ve önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları anlatan Başkan Böcek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanlarında Turan Balaban Dünya evine Girdi
Konyaaltı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanlarında Turan Balaban Dünya evine Girdi

Sultan Akkaş ile Hayatını Birleştiren Turan Balaban 'ın Nikahını Başkan Muhittin Böcek Kıydı .