Korkuteli

AESOB Başkanı Adlıhan Dere Korkuteli Sanayi Sitesi Esnafı ile Bir Araya geldi

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf Odası Başkanı Ünal Ersan “Adlıhan Başkanım her zaman Korkuteli’ne geliyor ve birlikte esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ediyoruz.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere Korkuteli Sanayi Sitesi Esnafı ile Bir Araya geldi

AESOB BAŞKANI ADLIHAN DERE KORKUTELİ SANAYİ SİTESİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf Odası Başkanı Ünal Ersan yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile birlikte Korkuteli Sanayi Sitesinde bulunan oda üyelerine yönelik düzenlemiş olduğukları kahvaltı programında Antalya CK Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlük Müşteri Direktörü Pervin Acar, Müşteriler Müdürü Berrin Torun, Korkuteli İlçe Yöneticisi Mehmet Köle, Genel Müdürlük Bağlantı Sistem Yöneticisi Bekir Çetin, Batı Bölge Müşteriler ve Kaçak Yöneticisi Buket Örün, S.S. Korkuteli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hasan Ekinci, S.S. Korkuteli Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Zafer Keyha ve sanayi sitesi oda üyeleri ile bir araya geldi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, oda üyelerinin sorun ve taleplerini dinleyip çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Adlıhan Dere esnafların taleplerini yetkili kurumlara aktaracağını belirterek; “Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’mize bağlı merkez ve ilçelerde olmak üzere toplam 75 odamız ve 104 bini aşkın üyemiz var. Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar bütün ilçelerimizde çarşı sokak Pazar dükkan dükkan dolaşarak esnaflarımızın sorun ve taleplerini dinliyor, başta Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımız olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara ve her türlü yetkili merciye aktarıyoruz. Bugün de burada Korkuteli Sanayi Sitesi’nde bulunan oda üyesi esnaflarımızın sorun ve taleplerini dinleye geldim. Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf Odası Başkanımız Sayın Ünal Ersan ile de sık sık bir araya geliyor, siz değerli üyelerimiz için iş birliği halinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Daha önceki oda ziyaretlerimizde de Oda Başkanlarımız ve Yönetim Denetim Kurulu Üyelerimiz tarafından bizlere iletilen talepleriniz vardı. Elektrikçi esnaflarımızın abonelik veri giriş kayıt sistemi hususunda sorunlar yaşadığınızı söylemiştiniz. Bugün de burada ayrıca eski sistem olan ETS Sisteminden TYS sistemine geçiş eğitimi verilecektir.” Dedi.

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf Odası Başkanı Ünal Ersan ise; “Adlıhan Başkanım her zaman Korkuteli’ne geliyor ve birlikte esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ediyoruz. Bu sefer başkanım sanayi sitesi esnaflarımızla da bir araya gelerek kahvaltı vermek istedi. Oda üyelerini toplayalım birlik olalım dedi. Adlıhan Başkanım 7-24 saat esnafın her zaman yanında… Biz kendisini ne zaman arasak ulaşabiliyoruz. Her türlü sorunumuzda bize destek oluyor, çözüm için gerekli çalışmaları yapıyor. Oda Başkanı olarak ben de sizin adınıza önemli bir durumda kendisine iletiyorum. Şu anda da Başkanımızı sizin yanınıza getirdik. Sorularınız varsa sorun taleplerinizi söyleyin.” Şeklinde konuşmalarına yer verdi.

Kahvaltı programımızın ardından Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf Odası Topraklama Eğitimi Sertifika Töreni gerçekleştirildi. Sertifika törenine Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf Odası Başkanı Ünal Ersan, Antalya CK Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlük Müşteri Direktörü Pervin Acar, Müşteriler Müdürü Berrin Torun, Korkuteli İlçe Yöneticisi Mehmet Köle, Genel Müdürlük Bağlantı Sistem Yöneticisi Bekir Çetin, Batı Bölge Müşteriler ve Kaçak Yöneticisi Buket Örün katılım sağladı.

Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf Odası’nın düzenlemiş olduğu Topraklama Eğitimini başarıyla tamamlayan oda üyesi 47 esnafa sertifikaları Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Oda Başkanı Ünal Ersan ve CK Akdeniz Elektrik A.Ş. Yetkilileri tarafından takdim edildi. Ve CK Yetkilileri tarafından 59 oda üyesi elektrikçi esnafımıza ETS Sisteminden TYS sistemine geçiş aşamasında eğitimler verildi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere; “Hizmet içi eğitime önem vererek üyelerimizin görevlerini yerine getirirken her türlü bilgi birikim ve donanıma sahip olmasına özen gösteren Sayın Oda Başkanım Ünal Ersan'ı ve beraberinde yönetim denetim kurulu üyelerini bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca odamız tarafından düzenlenen bu eğitimlere düzenli olarak katılarak başarıyla tamamlayan üyelerimizi de kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi. 

Korkuteli Gündem  Adem Durmaz 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

ASEOB Antalya Batı ilçelerine yönelik iftar yemeği düzenledi
Antalya

ASEOB Antalya Batı ilçelerine yönelik iftar yemeği düzenledi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Finike, Kumluca, Demre, Kaş, Elmalı ilçelerine yönelik geleneksel Batı ilçeleri iftar programa Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi,

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere;Ramazan ihtiyaçlarınızı yerel esnaftan alın
Antalya

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere;Ramazan ihtiyaçlarınızı yerel esnaftan alın

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla israf uyarısında bulunarak merdiven altı ürünlere dikkat çekti.

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı
Kepez

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kepez Belediyesi’ne ait Osmanlı Parkı içinde bulunan Osmanlı Kıraathanesinin işletmesi işbirliği protokolü ile 5 yıllığına Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne devredildi. Devamı haberimizde....

 Antalya Rus Ve Ukraynalıların İstilasında  Yaptıkları Pes Dedirten cinsten
Antalya

Antalya Rus Ve Ukraynalıların İstilasında Yaptıkları Pes Dedirten cinsten

Savaşı Bahane Edip Sıcak denizlere inan Rus Ve Ukraynalılar Antalya'ı İşgal etti . Hatta Antalya Çok Güzel Ama TÜRKLER olmasa diyebilen yabancılar artık kendilerini iyice hissettirmeye başladı.

TESKOMB aracılığı ile 100 milyon TL destek paketi kullandırılmaya başlanacak.
Antalya

TESKOMB aracılığı ile 100 milyon TL destek paketi kullandırılmaya başlanacak.

19.02.2024 Pazartesi gününden itibaren Antalyalı esnaf ve sanatkarlarımıza özel TESKOMB aracılığı ile 100 milyon TL destek paketi kullandırılmaya başlanacak. Esnaf Buluşmasına T.C. Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat’ta katıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy  Antalya'da  Esnaf Temsilcileri ile buluştu
Antalya

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Antalya'da Esnaf Temsilcileri ile buluştu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un teşrifleriyle Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin düzenlediği Sorunlar ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısın katıldı.