Minik Öğrencilerden Tanışma ve Hediyeleşme Gezisi

Antalya Korkuteli İlçesi Yaşar Sadi Tekin İlkokulu öğrenci ve velileri, ilçeye bağlı Kevzer İlkokulu'na tanışma ve Hediyeleşme" gezisi düzenlediler.

“TANIŞMA VE HEDİYELEŞME" GEZİSİ
Antalya Korkuteli İlçesi  Yaşar Sadi Tekin İlkokulu öğrenci ve velileri, ilçeye bağlı Kevzer İlkokulu'na tanışma ve Hediyeleşme" gezisi düzenlediler.
Yaşar Salih Tekin İlkokulu 2-D sınıfı öğretmeni Nafia Kapukıran Karaman ve velilerin hazırladıkları bir etkinlik, kız meslek lisesi öğretmen ve öğrencileri de etkinliğe destek verdi.
Öğrenci velileri ve öğrencilerin gayretleri ile Sınıf öğretmeni Nafiye Kapukıran Karaman ve Yaşar Sadi Tekin İlkokulu okul müdürü Şahali Şah eşliğinde düzenlenen etkinlikte, Tanışma, hediyeleşme, palyaço ve yüz boyama etkinlikleri ile öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdi.
Yaşar Sadi Tekin İlkokulu okul müdürü Şahali Şah, “Etkinlikte emeği gecen basta öğrenci ve velilerimize, misafirperverliği için Kevzer İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Fatma Keçeli ve okul personeline, etkinlik boyunca öğrencilerinize destek olan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz” dedi.

Korkuteli Son dakikaKorkuteli Kız meslek LisesiYaşar Sadi Tekin İlkokuluTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.