Döşemealtı

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol A Takımı, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci hafta mücadelesinde Aydın temsilcisi Zoroğlu İncirliova Belediye Spor’un konuğu olacak. Devamı haberimizde..

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol A Takımı, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci hafta mücadelesinde Aydın temsilcisi Zoroğlu İncirliova Belediye Spor’un konuğu olacak. BAL ligi 5’nci gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Döşemealtı Belediye takımı 25 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadyumunda Aydın temsilcisiyle karşılaşacak. Kırmızı-siyah-beyazlı takım mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor.
Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadyumu tesislerinde cumartesi günü oynayacağı maç için kampa giren Döşemealtı takımı günde çift antrenman yapıyor. Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu, geçtiğimiz hafta kaybedilen 3 puanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyerek, “Takımımız hem moral motivasyon olarak hemde teknik anlamda Aydın deplasmanına hazır. Bundan sonra puan kaybı yaşamadan yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.
Takımının maçlarını ve uygun olduğu dönemlerde antrenmanlarını yakından takip eden Döşemealtı Belediyesi ve Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor Başkanı Turgay Genç, “Oldukça güçlü bir ekip kurduk. Hem teknik heyetimiz hem oyuncularımız şampiyonluk için inançlı. Döşemealtı halkımız da takımlarını bağrına başmış durumda ve sürekli desteklerini hissediyoruz. Cumartesi günü oynanacak maçta takımıma başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor
Döşemealtı

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, 19 Kasım Pazar günü kendi sahasında Didim Belediye Spor takımını konuk edecek. Devamı haberimizde...

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi
Döşemealtı

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Keçiborlu Belediye Spor takımını 2-1’lik skorla geçmeyi başardı. Devamı haberimizde..

Antalya Döşemealtı, galibiyetle başladı
Döşemealtı

Antalya Döşemealtı, galibiyetle başladı

Kırkgöz Döşemaltı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı Antalya Süper Amatör Futbol Ligi (SAL) Play-off ilk maçında sahasında Kaş Kınık Spor’u konuk etti.

Döşemealtı Gençleri yine kazandı 6-0
Döşemealtı

Döşemealtı Gençleri yine kazandı 6-0

Antalya Amatör 18 Yaş ligi 1’nci grupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü genç takımı oynadığı Demre Belediyespor maçını 6-0 kazandı.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Elmalı

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Gazipaşa

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor