Döşemealtı

Döşemealtı Gençleri yine kazandı 6-0

Antalya Amatör 18 Yaş ligi 1’nci grupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü genç takımı oynadığı Demre Belediyespor maçını 6-0 kazandı.

Döşemealtı Gençleri yine kazandı 6-0

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü genç takımı mücadele ettiği Antalya Amatör 18 Yaş ligi 1’nci gurupta oynadığı Demre Belediyespor maçını 6-0 kazandı.

Deplasmanda oynadığı maça sakatlıkları nedeniyle 2 eksik oyuncuyla giden Döşemealtı takımı 3 puanı 6 golle alarak büyük bir başarıya imza attı. Maça çok hızlı başlayan Döşemealtı’nın gençleri Nahitcan Coşkuner ve Samet Serbest’in sakatlığı nedeniyle eksik çıktıkları maçta ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Karşılaşmanın 40’ncı dakikasında Arda Muhammet Avşar rakibiyle girdiği mücadelede aldığı darbe ile sakatlanarak oyundan çıkarken, kırmızı-siyah-beyazlılar baskılı futbol ile rakibini kendi sahasına adeta hapsetti.

İkinci yarıda da 3 gol bulan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmadan bol gol ve 3 puanla ayrılmayı bildi. Döşemealtı takımının gollerini Hüseyin İlkan Uyar’ın 2, Ferhat Kulak, Bertuğ Solmaz, Yusuf Gümüştaş ve Ege Baykan’ın 1’er gol attı. Grupta liderliğini sürdüren Döşemealtı’nın altın kramponları bu hafta kendi sahasında oynayacağı Kundu Spor maçı hazırlıklarına 1 günlük dinlenmeden sonra başladı. Genç takım final havasında çıktığı her maçı kazanarak grubunu birinci bitirip Play-off oynamak istiyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında
Döşemealtı

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol A Takımı, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci hafta mücadelesinde Aydın temsilcisi Zoroğlu İncirliova Belediye Spor’un konuğu olacak. Devamı haberimizde..

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor
Döşemealtı

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, 19 Kasım Pazar günü kendi sahasında Didim Belediye Spor takımını konuk edecek. Devamı haberimizde...

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi
Döşemealtı

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Keçiborlu Belediye Spor takımını 2-1’lik skorla geçmeyi başardı. Devamı haberimizde..

Antalya Döşemealtı, galibiyetle başladı
Döşemealtı

Antalya Döşemealtı, galibiyetle başladı

Kırkgöz Döşemaltı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı Antalya Süper Amatör Futbol Ligi (SAL) Play-off ilk maçında sahasında Kaş Kınık Spor’u konuk etti.

Döşemealtı U-18 gol olup yağdı
Döşemealtı

Döşemealtı U-18 gol olup yağdı

Antalya Amatör 18 Yaş ligi 1’nci gurupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-18 takımı lider olarak çıktığı ilk maçında adeta gol olup yağdı.

Başkan Adayı  Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı
Döşemealtı

Başkan Adayı Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı

Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkan adayı Mesut Hekimoğlu, Antalya'da çok konuşulacak bir açıklama yaptı.