Antalya Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Seda Kul Kimdir

30 mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Bağımsız Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Seda Kul Kimdir.

Antalya Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Seda Kul Kimdir

 

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI SEDA KUL KİMDİR?

 1993 Sivas doğumlu olan Seda Kul, 3 çocuk annesidir ve 14 yıldır Antalya'da ikamet etmektedir. Sivas Güzel Sanatlar müzik bölümü mezunudur. 2022 Aralık ayından itibaren kurucusu olduğu, Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü olarak çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yer almıştır. 2023 yılından itibaren Antalya yerek basını, Okur medya'da köşe yazarlığı yapmaktadır. Bulunduğu plqtformun üyelerinin isteği ve ısrarı üzerine partili olarak değil, bağımsız olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına adaylığını koymuştur.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan  Tütüncü  Horrum mağdurlarını ziyaret etti
Demre

Başkan Tütüncü Horrum mağdurlarını ziyaret etti

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kuvvetli yağış ve hortumdan zarar gören Antalya’nın Kumluca ve Demre ilçelerindeki çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

TÜTÜNCÜ, ANTALYA’NIN ‘ALTIN ÇAĞI’ PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK
Antalya

TÜTÜNCÜ, ANTALYA’NIN ‘ALTIN ÇAĞI’ PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’yı altın çağına taşıyacak 200’ün üzerindeki projeyi 29 Şubat’ta kamuoyuna açıklayacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Elmalı İlçesinde Coşku ile karşılandı
Elmalı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Elmalı İlçesinde Coşku ile karşılandı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Cumhur İttifakı’nın Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe’ye de destek istedi. Tütüncü, “Hep birlikte Elmalı’nın geleceği olalım. Elmalı’nın altın yılları olalım. Elmalı’nın kendisi olalım. Biz bugün, Elmalı’ya çoban ateşi yakmaya geldik

Başkan Tütüncü: “Kemer’e hizmetlerin en güzelini getirmeye söz veriyoruz”
Kemer

Başkan Tütüncü: “Kemer’e hizmetlerin en güzelini getirmeye söz veriyoruz”

Seçim çalışmaları kapsamında Kemer İlçesi’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Kemer’de Rahman Şeker ile Büyükşehir de Hakan Tütüncü ile Kemer’e hizmetlerinde, eserlerinde en güzelini getirmeye söz veriyoruz. “ dedi.

Antalya'da Özlenen Tablo Hakan Tütüncü Eski Antalya Belediye  Başkanlarını ziyaret etti
Antalya

Antalya'da Özlenen Tablo Hakan Tütüncü Eski Antalya Belediye Başkanlarını ziyaret etti

Antalya’da özlenen tablo: Tütüncü gönül köprüleri kuruyor Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü, parti ayrımı gözetmeksizin bugüne kadar Antalya’ya hizmet etmiş büyükşehir belediye başkanlarını ziyaret ederek, emekleri için teşekkür etti.

İYİ Parti Kemer Başkan Adayı  Mustafa Gül'ü Kemerliler Tekrar Başkan görmek istiyor
Kemer

İYİ Parti Kemer Başkan Adayı Mustafa Gül'ü Kemerliler Tekrar Başkan görmek istiyor

Toplantıya Kemer halkının yanı sıra, İyi Parti Antalya milletvekili Aykut Kaya, İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İyi Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nesrin Ünal’da katıldı.Paşa lakabıyla andıkları Mustafa Gül’ü tekrar başkan görmek isteyen Kemerlilerin coşkusu görülmeye değerdi.