Döşemealtı

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis Komisyon ve Encumenler belli oldu.

Döşemealtı Belediye Meclis Başkan Vekilliğine CHP’li Mehmet Kula asil, CHP’li Metin Yaraşçı ise yedek olarak seçildi. Meclis Divan katibi asil üyeliklerine CHP’li Durkadın Bora, CHP’li Mehmet Özkaya, yedek üyeliklere ise CHP’li Mustafa Kaya ve CHP’li Onur Çot seçildi. Döşemealtı Belediye Encümen üyeliklerine ise CHP’li Metin Yaraşçı ve CHP’li İsmail Gök seçildi

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis  Komisyon ve Encumenler belli oldu.

DÖŞEMEALTI'NDA İLK MECLİS...
Antalya’da 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından Döşemealtı Belediye Meclisi’nde ilk toplantı heyecanı yaşandı. Döşemealtı Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Menderes Dal başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Menderes Dal, toplantıyı izlemeye gelen bütün vatandaşlar ile meclis üyeleriyle tokalaştı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, meclis üyelerine başarı dileklerini iletti. Başkan Dal, mecliste uyumlu bir şekilde çalışacaklarına inandığını belirten Başkan Menderes Dal, mecliste alınacak tüm kararların Döşemealtı için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

MECLİS BAŞKANVEKİLİ İLE ENCÜMEN ÜYELERİ BELİRLENDİ

Toplantıda encümen, meclis başkan vekili, divan katibi ile ihtisas komisyonlarının üye seçimleri yapıldı. Döşemealtı Belediye Meclis Başkan Vekilliğine CHP’li Mehmet Kula asil, CHP’li Metin Yaraşçı ise yedek olarak seçildi. Meclis Divan katibi asil üyeliklerine CHP’li Durkadın Bora, CHP’li Mehmet Özkaya, yedek üyeliklere ise CHP’li Mustafa Kaya ve CHP’li Onur Çot seçildi. Döşemealtı Belediye Encümen üyeliklerine ise CHP’li Metin Yaraşçı ve CHP’li İsmail Gök seçildi.

İHTİSAS KOMİSYONLARI 5’ER KİŞİDEN OLUŞTU

CHP Grup Sözcüsü Ramazan Altun, ihtisas komisyonlarının 5’er kişiden oluşmasını önerdi. Yapılan oylama sonucunda ihtisas komisyonlarının 5’er kişiden oluşması kabul edildi. Ak Parti Grup Sözcüsü Muhsin Küçükbaşkan da grup olarak öneriye katıldıklarını açıkladı. Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine CHP’den Mehmet Kula, Ramazan Çaksen ve Hikmet Altundağ, Ak Parti’den ise Ömer Saçkan ve Osman Demir seçildi.

İmar Komisyonu üyeliğine CHP’den Süleyman Tursun, Mustafa Kaya ve Mehmet Arif İnce, Ak Parti’den ise Hüseyin Tekeli ve Tuğba Er seçildi.

Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliğine CHP’den Durkadın Bora, Ramazan Altun ve Mehmet Özkaya, Ak Parti’den ise Feridun Öztürk ve Şükrü Altun seçildi.

Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyeliğine CHP’den Özgür Gökoğlu, Mehmet Özkaya, Onur Çot, Ak Parti’den ise Nur Yalın Ateş ve Mustafa Karataş seçildi.

İsim Verme Komisyonu üyeliğine CHP’den Özgür Gökoğlu, İsmail Gök ve Onur Çot, Ak Parti’den ise Metin Erdoğ ve Feridun Öztürk seçildi.

BİRLİK ÜYELERİ DE SEÇİLDİ

Güreş Düzenleyen Kentler Birliği meclis üyeliğine ise Ramazan Bahşi ve CHP’den Mehmet Özkaya seçildi. Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB) asil üyeliğine CHP’den Ramazan Altun ve Mustafa Kaya seçildi. Akdeniz Belediyeler Birliği asil üyeliğine ise CHP’den Ömer Kıvrak ve Özgür Gökoğlu seçildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Döşemealtı kent meydanın isimi değişti
Döşemealtı

Döşemealtı kent meydanın isimi değişti

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılı nedeniyle Döşemealtı Belediyesi önünde yer alan Kent Meydanının ismi, devamı haberimizde...

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç’ten Öğretmenlere Toplu Sözleşmede fark müjdesi
Döşemealtı

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç’ten Öğretmenlere Toplu Sözleşmede fark müjdesi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ekolojik Kreş’i ziyaret etti. Devamı haberimizde...

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında
Döşemealtı

Antalya Altın Kramponlar Aydın deplasmanında

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol A Takımı, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci hafta mücadelesinde Aydın temsilcisi Zoroğlu İncirliova Belediye Spor’un konuğu olacak. Devamı haberimizde..

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor
Döşemealtı

Döşemealtı 3 puan için sahaya çıkıyor

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, 19 Kasım Pazar günü kendi sahasında Didim Belediye Spor takımını konuk edecek. Devamı haberimizde...

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi
Döşemealtı

Döşemealtı takımı 3 puanın sahibi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücadele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takımı, hafta sonu kendi sahasında konuk ettiği Keçiborlu Belediye Spor takımını 2-1’lik skorla geçmeyi başardı. Devamı haberimizde..

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, “Bu başarıda hepinizin imzası var”
Döşemealtı

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, “Bu başarıda hepinizin imzası var”

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Başkan Genç, belediye Meclis salonunda düzenlenen törende bir araya geldiği emekli personele teşekkür konuşmasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Devamı haberimizde...