Kepez

BİLEREK YAPTIM ,ÖLDÜRMEK İSTEDİM PİŞMAN DEĞİLİM

OLAY ANTALYDA YAŞANDI Olay, pazar günü, Kepez ilçesine bağlı Fabrikalar Mahallesi'ndeki Zübeyde Hanım Çocuk Yetiştirme Yurdu'nda meydana geldi.

BİLEREK YAPTIM ,ÖLDÜRMEK İSTEDİM PİŞMAN DEĞİLİM

OLAY ANTALYDA YAŞANDI

Olay, pazar günü, Kepez ilçesine bağlı Fabrikalar Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Çocuk Yetiştirme Yurdu’nda meydana geldi. Yurtta kalan kız çocuğu A.N.E., tuvalete götürdüğü kız çocuğu D.V.P.’nin boğazını sıkarak, başını defalarca beton zemine vurdu.

Bayılan çocuğu bulunduğu 2’nci katın merdivenlerinden zemin kata kadar sürükleyen A.N.E., yurt müdürünün odasının kapısına bıraktı. Durumu fark eden yurt görevlilerinin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği D.V.P.,

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Yoğun bakıma alınan D.V.P.’nin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. Gözaltına alınan A.N.E. ise sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yurttan Kaçmış

A.N.E.’nin, Çocuk Suçları Soruşturma ve Çocuk İzleme Merkezi Bürosu’nda verdiği ifade ortaya çıktı. Yetiştirme yurduna olaydan 4 gün önce geldiğini ve ilk kabul biriminde kaldığını söyleyen A.N.E., anne ve babasının boşandığını anlattı.

Devlet korumasında olduğunu, babasının Antalya’da, annesinin ise İzmir’de oturduğunu belirten A.N.E., okula devam etmediğini kaydetti. A.N.E., yurttan kaçtığını ve yakalanıp, tekrar getirildiğini söyledi.

“Sebepsiz Yere Boğazını Sıktım, Başını 20 Kez Zemine Vurdum”

A.N.E., başka odada kalan D.V.P.’yi ilk kabul biriminde kalması dolayısıyla tanıdığını söyledi. Olay günü herkesin yemekte olduğunu, kendisinin de D.V.P. ile ortak salonda olduğunu anlatan A.N.E, ifadesinde şunları kaydetti:

“D.V.P.’ye, ‘Sen de yemeğe git. Ben tuvalete gidip, geleceğim’ dedim. O da bana, ‘Ben de seninle gelebilir miyim?’ dedi. Ben de ‘gel’ deyip, elinden tutup, götürdüm. Tuvalette bulunduğumuz sırada sebepsiz yere D.V.P.’nin boğazını sıktım.

Kafasını 20 kere zemine vurdum. Bayıldı. Baygınken elinden tutup, çekiştirerek, 2’nci kattan merdivenlerden sürükleyerek, müdürün kapısının önüne bıraktım. Niye bıraktığımı bilmiyorum.”

“Öldürmek İstedim, Pişman Değilim”

D.V.P.’yi öldürmek istediğini ve bunun nedeni olmadığını dile getiren A.N.E., şöyle devam etti:

“Öldüğünü düşünerek, sürükleyip, müdür odasına götürmeye karar verdim. Yaptığımdan pişman değilim. Zarar vermek istedim, öldürmek istedim. Bunun bir sebebi yok. Herhangi bir psikolojik sorunum yok. Canım istediği için zarar verdim.

Herhangi bir tartışma veya kavga olayımız da olmamıştı. Hatta yurtta ablası da kalıyor. Onunla da aramızda bir kavga yaşanmadı. D.V.P. bana herhangi bir şey yapmadı ve söylemedi. Daha önce böyle bir olaya karışmadım. İlk kez böyle bir şey yaptım.

Olay tarihinde uyuşturucu madde veya hap kullanmamıştım. Herhangi bir kimse, D.V.P.’yi öldürmem konusunda talimat vermedi, para vermedi. Durduk yere öldürmeye karar verdim.

Duyduğum kadarıyla ölmemiş ve hastanedeymiş. Öldüğünü zannederek, sürükleyip, müdür odasının önüne bırakmıştım. Pişman değilim.”

Suça sürüklenen A.N.E.’nin avukatı ise çocuğun beyanlarına katılmadığını, psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Kaktüs haber

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Kumluca'da Engelli Annesini Av tüfeği ile öldürdü
Kumluca

Antalya Kumluca'da Engelli Annesini Av tüfeği ile öldürdü

Antalya ili Kumluca ilçesi Beykonak Mahallesinde seracılık yapan Sağır ve Dilsiz Engelli 46 yaşındaki A.Ş 13 yaşındaki oğlu A.Ş tarafından av tüfeği ile öldürdü.

Antalya Korkuteli Hasta Ziyaretine Gitti   Öldürüldü
Korkuteli

Antalya Korkuteli Hasta Ziyaretine Gitti Öldürüldü

Antalya ili Korkuteli ilçesi Avdan mahallesinde 10 Kasım 2023 cuma sabah saatlerinde H.T isimli kadın Ş.E isimli adam tarafından öldürüldü

Antalya’da Karısını Bıçaklayarak Öldürdü  kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.
Kepez

Antalya’da Karısını Bıçaklayarak Öldürdü kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.

21 Ağustos 2023 pazartesi saat 18.30 sırasında Antalya Kepez ilçesinde 5 yıllık eşi Sümeyye Yavlak’ı çalıştığı zincir markette bıçaklayarak öldürdü

Antalya Serik Tartıştığı Arkadaşını Pompalı Tüfekle Öldürdü
Serik

Antalya Serik Tartıştığı Arkadaşını Pompalı Tüfekle Öldürdü

Serik ilçesinde tartıştığı B.D. tarafından av tüfeği ile vurulan Ahmet Akkurt (26), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bucak'ın hemen sınırında bıçaklanan adam hayatını kaybetti
Döşemealtı

Bucak'ın hemen sınırında bıçaklanan adam hayatını kaybetti

Antalya'nın Döşemealtı ilçesine bağlı Bademağacı Mahallesinde bıçaklanan adam hayatını kaybetti.

Antalya'daki cinayette yeni gelişme: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Aksu

Antalya'daki cinayette yeni gelişme: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Antalya'nın Aksu ilçesinde, alacak verecek meselesinden çıktığı iddia edilen tartışmada bir kişi, baba oğul ve arasında mahalle muhtarının da bulunduğu 3 kişiyi tabanca öldürdü.