Korkuteli

CHP Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran Sımandır'da

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarında sırdaki durağı Sımandır Mahallesi'ydi.

CHP Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran Sımandır'da

BAŞKAN CARAN, SIMANDIR'DA GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarında sırdaki durağı Sımandır Mahallesi'ydi. Sımandır düğün salonunun önünde meşaleler ile karşılanan Caran, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi eşliğinde düğün salonuna girdi.
Sımandır'a Düğün Salonu Yapacağız
Konuşmalarına Sımandır mahallesine düğün salonu yapacağız diye başlayan Başakan Caran '' Görüyorum ki bu düğün salonu Sımandır mahallesine yetmiyor. Bu gün bu toplantıya gelenler salona sığmadı bir kısmı dışarıda bekliyor. Ben de buradan size söz veriyorum Allah nasip ederde belediye başkanı olursam Sımandır mahallesine yetecek şekilde en güzelinden bir düğün salonu yapacağız'' dedi.
Recep Gürbüz'ün Adını Yaşatacağız
Sımandır mahallesinde yaşayan insanların güreşe verdiği öneme değinen Başkan Caran '' Pehlivanlar diyarı Sımandır mahallemizin yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan Recep Gürbüz'ün adını yaşatmak için Sımandır mahllemizde güreş organizasyonu düzenleyeceğiz.'' dedi.
Ali Gürbüz'ü Korkuteli Belediyespor Bünyesine Kazandıracağız
Güreşlerin Korkuteli için çok önemli olduğunu belirten Başkan Caran '' Güreşler Korkuteli'mizin en önemli değerlerinden birisidir. Ama ne yazık ki Korkuteli'mizde yıllardır güreş organizasyonu düzenlenmiyor. Biz göreve geldiğimizde Korkuteli'li hemşerihlerimizin isteklerini göz ardı etmeyeceğiz ve tekrardan Korkuteli'miz de güreş organizasyonları düzenleyeceğiz. Bu güreş organizyonlarını da Korkuteli'mize kazandıracağımız Güreş Arena'sında düzenleyeceğiz. Kırkpınar tadında olacak bu organizasyonlarda tüm Türkiye'den gelen pehlivanlar, başpehlivanlar mücadele edecek. Ali Gürbüz'ü de tekrardan Korkuteli Belediyespor bünyesine kazandıracağız ve Korkuteli'mizin evladı megastar Ali Gürbüz'ü kimseye ezdirmeyeceğiz her zaman yanında olacağız.'' dedi.
Ben Korkuteli'nin Adayıyım
Bu seçimin siyaset üstü bir seçim olduğunu belirten Başkan Caran '' Bu seçim siyaset üstü bir seçimdir. Biz kimseyi ayrıştırmadan, ben bilirim demeden hep birlikte yönetmek için belediye başkanlığına talip olduk. Korkuteli'li hemşerihlerim bana verdiği değer için ben hizmetkar olmaya hazırım. Ben Korkuteli'nin adayıyım, biz Korkuteli'nin Mansur Yavaş'ı olacağız.'' dedi.
100. Yıla Özel 100 Projemiz Hazır
100. yıla özel 100 proje hazırladığını belirten Başkan Caran '' Ülkemizin 100. yılna özel 100 proje hazırladık. Bu projeler Korkuteli'mize has projeler. Bu projelerin hepsini şu anda açıklamıyorum çünkü Allah nasip ederse 27 Şubat'ta proje lansmanı yapacağız ve projelerimizin hepsini orada açıklayacığız. '' dedi.
Seçimden Önce Anıtkabir Sözü
Sımandır mahallesi sakinlerinin isteklerini dinleyen Başkan Caran, Sımandır'lı kadınların Anıtkabir'e gitme isteğine karşılık '' Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısı için siz Anıtkabir'e gitmek istiyorsanuz, bu bizi çok mutlu eder bunun için seçimi beklemey gerek yok ben size buradan Hasan Can Caran sözü veriyorum sizleri seçimden önce Anıtkabir'e götüreceğim.'' dedi.
Mahalle Sakinlerinin İstekleri Alındı
Parke taşı , asfalt , kadınların el emekleri için kooperatif , ve ulaşım sorunları gibi gelen istekler üzerine konuşan Başkan Caran '' Sadece Sımandır mahallemizde değil merkez mahalleler de dahil tüm mahallerimiz de yol sorunumuz var. Bu yolların durumana göre gerek parke taşı gerekse asfalt konusunda önemli tespitlerimiz var. Bu konuda her türlü çalışmaları yapacağız ve Korkuteli'mize yakışır yolları Korkuteli'mize kazandıracağız. Kadınlarımızın el emeklerini , pazarlama konusunda da projelerinmiz var bunları kooperatifleşerek çözeceğiz. Ulaşım sorunlarının da farkındayız tüm mahalle toplantılarımız da bu sorun karşımıza çıkıyor, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak bu sorunun da altından kalkacağız.'' dedi.
Başkan Caran toplantının sonunda Antalya’da gerçekleşen afetlerden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun temennisinde bulundu. Korkuteli Gündem Gazetesi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının  Sebebini  CHP İlçe Başkanı açıkladı
Korkuteli

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının Sebebini CHP İlçe Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 3 gündür ilçede yaşanan su kesintilerinin sebepleri hakkında açıklamada bulunarak, arızaların giderildiğini ifade etti.

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Korkuteli

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir
Kaş

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kaş Belediye Başkanlığını kazanan Erol Demirhan, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

Başkan Adayı  Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı
Döşemealtı

Başkan Adayı Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı

Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkan adayı Mesut Hekimoğlu, Antalya'da çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ile bir araya geldi.
Kemer

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ile bir araya geldi.

Antalya Kemer Arslanbucak Mahallesi’ndeki Hizmet Alanı ile Kemer Belediyesi ana hizmet binasındaki personelle bir araya gelerek selamlaşan Başkan Topaloğlu, 5 yıl içerisinde belediye personeli ile Kemer’de çok güzel işlere imza attıklarını söyledi

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”
Antalya

CHP LİDERİ ÖZEL; “MUHİTTİN BÖCEK’İ BİR KEZ DAHA ANTALYA’DA ZAFERLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Antalya Buluşması’nda binlerce kalabalığa seslendi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek’e destek isteyen Özel, “15 gün sonra bir tarih yazacağız.