Korkuteli

KORKUTELİ CHP’DE “BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli ilçe Örgütü tarafından düzenlediği kahvaltı, Cumhuriyet Halk Partilileri buluştururken, kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

KORKUTELİ CHP’DE “BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI”

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü tarafından düzenlenen kahvaltıya, İlçe başkanı Şeyhali Kara, kadın kolları ve gençlik kolları bir araya geldiler.
Geçtiğimiz günlerde yeni gele kurul sonrası böyle bir kahvaltı organize etmeyi uygun bulduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Şeyhali Kara, “Ülkenin zor günlerden geçtiğini ve bu zor günleri el ele kol kola birlik ve dayanışma içinde aşabileceğimizi vurgulayarak, tüm Cumhuriyet Halk Partililerin iktidar için birbirine sımsıkı sarılarak çalıştığını, bunun içinde Gençlere çok büyük iş düştüğünü ifade etti.
Kara, İl Başkanımız Nusret Bayar’ın ilçe ziyaretinde gençlik kolları için televizyon ve bilgisayar talep etmiştik. İl Başkanımız sağ olsun Bilgisayar ve Televizyonu gençlerimize gönderdi. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Böcek’ten Esprili Nikah Akdi
Antalya

Başkan Böcek’ten Esprili Nikah Akdi

Başkan Böcek’ten esprili nikah akdi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile Burçin Karakaya’nın nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal  "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”
Korkuteli

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal doğup büyüdüğü Uzunoluk Mahallesinde buluşma gerçekleştirdi. Kalabalık mahalle sakinlerine seslenen Önal; “Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz, vereceksiniz” dedi

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt
Korkuteli

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt

YELTEN'E KONFORLU YOL... Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri, Korkuteli Yelten Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Yelten  de
Korkuteli

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Yelten de

Antalya Korkuteli Yelten Mahallesinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Antalya İl Milletvekili Atay Uslu da katıldı.İlk olarak MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev söz aldı.

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar  ödenecek
Korkuteli

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar ödenecek

Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Korkuteli Başkan Adayı Sadık Önal'Gençler Çok sevdi İşte sebebi
Korkuteli

Korkuteli Başkan Adayı Sadık Önal'Gençler Çok sevdi İşte sebebi

Antalya Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal’ın özellikle söz verdiği spor ve kültür kompleksi gençler tarafından büyük ilgi gördü. Gençler “Sadık Başkan’ın sözünü tutacağını biliyoruz. Güreş, futbol ve diğer spor dalları için güzel bir tesis