Manavgat

Manavgat kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam

Manavgat ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. İstanbul Esenler Kaymakamı Adil Karataş, Antalya Manavgat Kaymakamı olarak atandı.

Manavgat kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam

Manavgat ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. İstanbul Esenler Kaymakamı Adil Karataş, Antalya Manavgat Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Resmi gazetede yayımlanan kararnameye göre, Antalya'nın Manavgat ilçesinde görev yapmakta olan Abdülkadir Demir, Samsun İlkadım Kaymakamı olarak atanırken, İstanbul Esenler Kaymakamı Adil Karataş, Manavgat Kaymakamı olarak atandı.

Manavgat Kaymakamı Adil Karataş kimdir ?

Adil KARATAŞ, Giresun İli Alucra İlçesi kökenli olup 01 Eylül 1970 tarihinde İstanbul Beyoğlu İlçesi'nde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, 1996 yılında Niğde Kaymakam Adayı olarak memuriyet görevine başlamıştır.

Mesleki kariyerine sırasıyla Ordu/Kabataş ve Mersin/Çamlıyayla Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunarak başlamıştır. Ardından asaleten Kütahya/Şaphane, Şırnak/Beytüşşebab, Şanlıurfa/Harran, Balıkesir/Gömeç, Tekirdağ/Marmara Ereğlisi, ve Çanakkale Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 01 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan Mülki İdare Kararnamesi ile Çanakkale/Çan Kaymakamlığı görevine atanmıştır.

Adil KARATAŞ, Fen ve Teknoloji Öğretmeni olan Gülay KARATAŞ ile evli olup iki çocuk babasıdır. 26 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Esenler Kaymakamı olarak göreve başlayan Adil KARATAŞ, 24 Ağustos günü resmi gazetede yayımlanan kararname ile Manavgat Kaymakamı olarak atandı. 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Elmalı Kaymakamı Faruk Erdem Asaleten Atandı
Elmalı

Elmalı Kaymakamı Faruk Erdem Asaleten Atandı

Daha önce Kırşehir’in Mucur İlçesi’ne geçici olarak gönderilen Elmalı Kaymakamı Harun Kazez Tokat Vali Yardımcılığı’na atanırken, yerine Kırşehir Mucur’dan geçici olarak Antalya Elmalı Kaymakamlığı’na gelen Faruk Erdem Asaleten Elmalı Kaymakamlığı’na atandı.

Antalya Kaş Yeni Kaymakamı Tevfik Kumbasar Kimdir
Kaş

Antalya Kaş Yeni Kaymakamı Tevfik Kumbasar Kimdir

24 Ağustos 2023 gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararla Türkiye geneli çok sayıda Kaymakam ve Vali Yardımcısı’nın yerleri değişti.

Antalya Kemer Kaymakamı Yeni kaymakamı Ahmet Solmaz Kimdir
Kemer

Antalya Kemer Kaymakamı Yeni kaymakamı Ahmet Solmaz Kimdir

24 Ağustos 2023 gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararla Antalya Kemer Kaymakamı Değişti

Antalya Konyaaltı Kaymakamı Yeni Kaymakamı Rahmi Köse Kimdir
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Kaymakamı Yeni Kaymakamı Rahmi Köse Kimdir

24 Ağustos 2023 gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararla Antalya Konyaaltı Kaymakamı Değişti

20 üniversiteye yeni rektörler atandı    Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve  Süleyman Demirel Üniversitesi
Alanya

20 üniversiteye yeni rektörler atandı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi

20 üniversiteye yeni rektör atanmasına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ,Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Prof. Dr. Mehmet Saltan atandılar

Antalya Eski Valisi Münir Karaloğlu, bakan yardımcısı oldu
Antalya

Antalya Eski Valisi Münir Karaloğlu, bakan yardımcısı oldu

Münir Karaloğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atandı. Münir Karaloğlu kimdir? İşte detaylar...