Korkuteli

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar ödenecek

Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar  ödenecek

20 MİLYONLUK KREDİYLE ONAY ÇIKTI, İŞÇİLERİN MAAŞI ÖDENECEK

Korkuteli gündemini bir süredir meşgul eden Korkuteli Belediyesi işçilerinin maaşlarının ödenmemesi üzerinden yaşanan polemikler dün itibariyle mecliste onaylanan kredi ile son buldu. Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Toplantının başkanlığını Korkuteli Belediye Başkan Vekili Muharrem Akten yaptı. Cumhur ittifakı üyelerinin tamamının katıldığı mecliste Bağımsız Meclis Üyeleri dahil on üç meclis üyesi katılım sağladı. İlk yapılan görüşmeler neticesinde gündem maddesi ara komisyona havale edildi. Ara komisyonun yapılması için meclise 15 dakika ara verildi. Ancak meclis üyelerinin çoğunluğunun toplantıya katılmaması sebebiyle komisyon toplanamadı. Daha sonra komisyon kararı beklenmeksizin oylanan madde 11 evet ve 2 meclis üyesinin çekimser oy kullanmasına karşılık oy çokluğu ile meclisten geçti. Meclis Toplantısına Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Saadet Partisi, CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri katılım sağlamadı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu
Korkuteli

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek işçi maaşlarını 11 mart 2024 gelecek olan para ile ödeyeceklerini belirterek işçilerin sakin olmasını istemişti. Ama isçilerin aracların kontaklanı açmadıkları iddia edildi.

Korkuteli  Arasta Projesi Dualarla Açıldı
Korkuteli

Korkuteli Arasta Projesi Dualarla Açıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek 'in yeniden aday olamamasınin nedeni olarak görülen Korkuteli Arasta projesi verilen sürede tamamladı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek   : Sakin Olun Ödemeler Yapılacak
Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek : Sakin Olun Ödemeler Yapılacak

Bir süredir maaşlarını eksik aldıklarını bu ayda maaş alamadıkları iddiası ile iş yavaşlatma eylemine başlayan belediye işçileri dün sabah hiç bir aracın kontağını açmadı. Eylemin maaşlar ödenene kadar süreceği iddia edildi. Bu konu üzerine Korkuteli Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, basın açıklaması yaptı.

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis dualarla açıldı.
Korkuteli

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis dualarla açıldı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek "Siyasetin başlangıcı olan Arasta. 28 Şubatta 5 yıldır kapalı olan ağzımı orada açacağım ve önemli konuşma yapacağım. Orası benim için en duygusal açılış olacak. Ve helalliğimi orada alacağım. Orası benim için önemli herkesi oraya bekliyorum."

Yeniden Aday Olamayan Korkuteli Belediye Başkan  İşlek  Muhtarlardan helallik istedi.
Korkuteli

Yeniden Aday Olamayan Korkuteli Belediye Başkan İşlek Muhtarlardan helallik istedi.

Korkuteli Mahalle muhtarları hafta sonu aileleri ile birlikte Safran Termalde hafta sonu stres attılar. 3 gün süre etkinliğe Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, Belediye başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri ve 35 mahalle muhtarı ve aileleri katıldı.

Antalya Korkuteli  MHP Belediye  Başkan  Adayı Sadık  Önal oldu
Korkuteli

Antalya Korkuteli MHP Belediye Başkan Adayı Sadık Önal oldu

Antalya ili Korkuteli ilçesi 2024 yerel seçimleri Cumhur İttifak adayı Sadık Önal oldu. Korkuteli Mevcut Belediye Başkanı MHP li Ömer Niyazi İşlek neden aday edilmedi ....