Alanya

Meclis üyelerinden bayram teşekkürü

Alanya Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı Başkan Yücel’in başkanlığında gerçekleşti.

Meclis üyelerinden bayram teşekkürü

MECLİS ÜYELERİNDEN ALANYA BELEDİYESİ’NE BAYRAM TEŞEKKÜRÜ

Alanya Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı Başkan Yücel’in başkanlığında gerçekleşti. Mecliste grubu bulunan partilerin grup başkan vekilleri Başkan Yücel ve ekibine Kurban Bayramı’nda gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Alanya Belediyesi aylık olağan meclis toplantısının Temmuz ayı oturumu Alanya Belediyesi Meclis Salonunda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında gerçekleşti. Meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Yücel sözlerine, 23 Haziran günü verdiği yaşam mücadelesini kaybederek şehit düşen Uzman Çavuş Alpay Aras’ı anarak başladı. Başkan Yücel, “Alanya’mızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun. Kahraman şehidimizin adını, yeni yaptığımız çok güzel bir parkımızda ya da yeni hizmete açacağımız bir caddede yaşatacağız” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “BAYRAM BOYUNCA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK”

“9 günlük bayram tatilinde Alanya’mızın 364 bin 180 olan nüfusu 4-5 kat artarak 1 milyonu aşmıştır” diyen Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak vatandaşlarımızın, kentimizde bulunan yerli ve yabancı turistlerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için tüm birimlerimizle 7/24 gece gündüz demeden teyakkuz halinde çalıştık. Alanya kent genelinde Kurban Bayramı sürecince 498 Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli, bayram nedeniyle 67 ilave personel ve 130 araç ile 185 geri dönüşüm personeli, 32 araç ile toplamda ise; 750 personel ve 162 araç ile kentin temizliği yapılmıştır. Günlük ortalama 995,37 ton, toplamda 4976,85 ton çöp, günlük 70,17 ton geri dönüşüm atığı, toplamda 350,85 ton geri dönüşüm atığı toplanmıştır. Ayrıca kesim yerlerinin bayram süresince ve sonrasında temizliği de temizlik işleri müdürlüğümüzce yapılmıştır” diye konuştu.

“TÜM BELEDİYE EKİPLERİ TEYAKKUZDAYDI”

“Alanya ve ülkemizdeki birçok turizm beldesinde yerel yönetimlerin hem personel ve hem de kapasite olarak taşıyabileceğinin çok üzerinde bir yoğunluk yaşanmıştır. 9 günlük bayram tatilinde tüm birim amirlerimiz, tüm personelimiz ile 7/24 teyakkuz halinde çalıştık” dedi.

TÜM KURUMLARA VE TÜM PERSONELE BAYRAM TEŞEKKÜRÜ

Bayram süresince şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak göreviyle ailesinden ayrı kalarak, gece gündüz demeden, bayram demeden mesai yapan Alanya Kaymakamlığımız personeline, Emniyet ve Jandarma Ekiplerimize, Trafik Polislerimiz başta olmak üzere canla başla çalışan Temizlik İşleri personelimize, Zabıta Ekiplerimize, Çözüm Masası çalışanlarımıza, Veteriner İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü çalışanlarımıza ve tüm belediye personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”

Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü hedef alan 15 Temmuz hain darbe girişimini de kınayan Başkan Yücel, “Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak giren 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Aziz milletimize, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yönelik 15 Temmuz Gecesi başlatılan darbe girişimini tekrar şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. 15 Temmuz’da ve geçmişten bu güne vatanı için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Şehit yakınlarına ve Yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

MAVİ BAYRAKTA GURUR GÜNÜ

“Ülkemizin turizm neferlerinin başında gelen Alanya’mız yeni bir çevre ödülüyle daha taçlandırıldı” diyen Başkan Yücel, “2023 yılı Ulusal Mavi Bayrak Çevre Eğitim Etkinlikleri ödülü Alanya Belediyesi'ne verildi. Ulusal ölçekte ödül alan 6 belediyeden bir tanesi olmanın haklı gururunu yaşayan kentimize ödülleri 7 Temmuz 2023 Cuma günü düzenlenecek olan "2023 Ulusal Mavi Bayrak Töreni’nde takdim edilecek” dedi. Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin temsilcileri de Başkan Yücel ve ekibine bayram boyunca gösterdikleri üstün çabadan dolayı teşekkür ettiler. Alanya Belediye Meclisi Temmuz oturumu ile birlikte de tatile girdi. Ağustos ayında meclis tatilde olacağı için oturum yapılmayacak.

Meclis üyelerinden bayram teşekkürü

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Örnek davranışa imza attılar
Alanya

Örnek davranışa imza attılar

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İngiliz vatandaşı Dayna Jean Myall'a ait çantayı bulup teslim etti.

Kuralar çekildi yeni yerinde bu hafta açılıyor
Alanya

Kuralar çekildi yeni yerinde bu hafta açılıyor

Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi'nde Cuma Pazarı hizmete açılıyor.

Yeni kapalı salonu hizmete açıldı
Alanya

Yeni kapalı salonu hizmete açıldı

Alanya Belediyespor’un basketbol ve voleybol alt yapı takımlarının antrenman yapması ve yaz okulları faaliyetlerinin yürütmesi için yeni Kapalı Spor Salonu hizmete açıldı.

Alanya'da asfalt çalışmaları sürüyor
Alanya

Alanya'da asfalt çalışmaları sürüyor

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Azaklar Caddesi'nde altyapı ve cadde düzenleme çalışmalarının ardından asfalt çalışmasına devam ediyor.

Alanya Belediyesi, Ramazan meydanı kapılarını açtı
Alanya

Alanya Belediyesi, Ramazan meydanı kapılarını açtı

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan Şenlikleri Belediye -Hizmet Binası yanındaki meydanda başladı.

Alanya'da asfalt yenileme çalışmaları sürüyor
Alanya

Alanya'da asfalt yenileme çalışmaları sürüyor

Yenileme çalışmasının sürdüğü Antalya'nın Alanya ilçesinde asfalt yenileme çalışmaları Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesinde devam ediyor.