Korkuteli

Yapılmışev son bir yılı değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli ilçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, 2022 yılını değerlendirdi.

Yapılmışev son bir yılı değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli ilçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, 2022 yılını değerlendirdi.
Yapılmışev, 'ilçenin değişiminin hazımsızlığı altında Korkuteli Belediyemizin başarısını engellemek adına gecesini gündüzüne takan, kurt postuna bürünmüş çakalların olduğunu üzülerek gördük" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Av. Yapılmışev, Millyetçi Hareket Partisi Korkuteli Teşkilatı olarak; geleneksel hale
getirdiğimiz yıl sonu değerlendirme toplantısı kapsamında bugün sizlerle
2022 yılını vatandaşı olmaktan gurur duyduğumuz ülkemiz , ilimiz ve ilçemiz açısından ayrı ayrı değerlendireceğiz ve açıklamamızın sonunda da 2022 yılının önemli gördüğümüz yılın olaylarını sizlerle paylaşacağız.
Küresel bir salgın hastalık olan koronavirüsün etkilerinin hala tam kaybolmadığına maalesef 2022 yılında şahit olduk. Sağlığın yanında ;pandemiden kaynaklı olumsuz sonuç olarak da küresel bazda ülke ekonomilerin küçülmesini de hep
birlikte gözlemledik. Maalesef bu olumsuz sonuçtan ülkemiz de payına düşeni almış ise de ; Cumhur ittifakından almış olduğu güç ve destekle ; ülkemiz yöneticilerinin basiretli yönetimi ile bu krizin de üstesinden gelmeyi başardık.
Birçok ülke ekonomik krizlerin altında ezilirken hatta ve hatta dünya ekonomisin merkezi İngilterede dahi memurlar iş bırakma eylemlerinde iken ; Türk milletinin mnesubu olan bizler bu krizin etkilerini diğer ülkelere göre çok daha hafif hissettik.
Cumhur ittifakı olarak ; bu süreçte gecesini gündüzüne katarak her alanda vatandaşlarımızın bu krizden en alt düzeyde etkilenmesi noktasında büyük çabalar gösterip iyi bir gelişme sağladık. Başta Karadeniz olmak üzere petrol ve gaz aramalarımız sonuç verdi.Türkiye olarak küresel bir güç olma hedefinde emin adımlarla yürüdüğümüze sizlerde şahit oluyorsunuz.
Yine bu anlamda bana göre en büyük atılımlardan
birisi kendi aracımızı yaparak yollara çıkartacak olmamız. Togg ile güçlü
oyuncuların olduğu otomotiv sektöründe bizde varız dedik ve dünyanın gözü
bize döndü. Yine savunma sanayimizdeki atılımlar ile Sihalarımız ,pilotsuz savaş uçağımız KIZIL ELMAMIZLA ; TÜRKÜN adını 2022 yılında da sıkça konuşturduk.
Elbetteki Türk Devletinin ve Kutsal Türk Miletinin bu yükseliş ve başarılarından rahatsız olan içimizde ve dışımızdaki düşmanlarımız hali ile boş durmamış .bu başarılarımızı küçük düşürmek,vatandaşların moralini bozmak için ellerinden geleni yapmaktalar. Fakat biz 2023 hedeflerimize sapasağlam yürümekteyiz.
İlçemiz açısından da 2022 yılı önemli olaylarla geçti. Ülkemizin başında olduğu
gibi ilçemizde de maalesef yerelde ilçemizin gelişiminin önüne set çekmek isteyen ; ilçenin değişiminin hazımsızlığı altında Korkuteli Belediyemizin başarısını engellemek adına gecesini gündüzüne takan, kurt postuna bürünmüş çakalların olduğunu üzülerek
gördük.
Belediyemizi ve teşkilatımızı çalıştırmamak hatta kitlemek adına önlerine çıkan hiç
bir fırsatı kullanmaktan çekinmeyen bir yapı ile mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de ve dahi yarın da devam edecektir.
Son 1,5 yıldır pazarcı esnafımızı provoke ve tahrik ederek ederek başlayan olaylar sinsilesi neticesinde Belediye
Başkanımız Ömer İşlek’in konuya dair bilgilendirmesi doğrultusunda hukuki süreç sonuçlandı .Lakin bu süreçte ilçemiz 1 .5 yıl kaybetti.
Oyun kuran aktörler,kepçelerin üzerine çıkarak şov yapan sahte şovmenler ;bu
günlerde kenara çekilerek Korkuteline ve pazarcı esnafımıza kaybettirdiklerini dikkate almaksızın maalesef yeni bir plan peşinedeler.
Bu son günlerde yine yapılamaz denilen, yapamayacaksın dedikleri yaptırmayacağız naraları attıkları Arasta projemize Belediye Başkanımız tarafından başlanıldı. Korkutelinin çehresini ve kaderini değiştirecek Arasta projemiz de tüm engellemelere karşın sonuçlanacak ve inşallah 2023 de Korkutelili hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır.
Bu bağlamda 2022 yılın Enlerini sizlerle paylaşıyorum.
2022 DÜNYA YILIN OLAYLARI
-Ukranya –Rusya savası (24 subat 2022 )
-II. Elizabeth'in ölümü ( 8 eylül 2022 )
-DÜNYA KUPASI KAZANANI ARJANTİN ( 18 12 2022 )
2022 TÜRKİYE YILIN OLAYLARI
-İSTİKLAL CADDESİ BOMBA SALDIRISI (13 11 2022 )
-TOGG FABRİKA ACILISI (29 EKIM 2022 )
-AMPUTE FUTBOL TAKIMI DÜNYA KUPASI KAZANMASI (10
EKIM 2022 )
2022 ANTALYA YILIN OLAYLARI
-UKRANYA RUSYA SAVASI NEDENIYLE GAYRİ MENKUL ARTISI KIRA
VE SATIS
-KUMLUCA FINIKE SEL OLAYI ( 11 ARALIK 2022 )
2022 KORKUTELİ YILIN OLAYLARI
-ARASTA YIKIMI (08 ARALIK 2022 )
-

Korkuteli TV

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama
Korkuteli

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimin ardından basın açıklamasında bulundu.

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım
Korkuteli

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım

Milliyetçi Haraket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, sosyal medya hesabından kazanacak aday vurgusu yaparak; 

MHP Yerel Yönetim Aday Adayı Başvurular başladı
Korkuteli

MHP Yerel Yönetim Aday Adayı Başvurular başladı

MHP Korkuteli İlçe başkanı Av.Medine Yapılmışev Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimlerde Aday olacakların müracaatlarının başladığı duyurdu

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel  Yeniden Başkan
Antalya

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel Yeniden Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Onur Temel 585 oy ile yeniden il başkanı seçildi.

Korkuteli MHP İlçe Teşkilatı Aşure Dağıttı
Korkuteli

Korkuteli MHP İlçe Teşkilatı Aşure Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Teşkilatı, saat 11.00’da İlçe Teşkilatında her yıl Muharrem ayının 10’uncu gününde kutlanan aşure günü nedeniyle, annesinin odun ateşinde pişirdiği 1 kazan Aşureyi vatandaşlara ikram etti.

MHP Antalya Milletvekili Adayları  Sahada
Korkuteli

MHP Antalya Milletvekili Adayları Sahada

MHP Milliyetçi Hareket partisi Antalya Milletvekili Adayları Mustafa Aksoy , Hayati Peker ve Av. Serkan Öztürk Korkuteli İlçesinde